Jump to content

montroyal

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pa zar niko ne zna.Barem mišljenje da čujem.Jako jako mi je bitni- Hvala
  2. Molio bih još jednu pomoć. Da li dijete 17,5 godina koje živi s ocem i ne želi ići kod majke,je to dužan mimo njegove želje da ne ide? Otac uredno plaća alimentaciju za dijete 12 godina,ali ga iz nekih razloga ne viđa.Da li postoji pravna sankcija za neviđanje djeteta,a novčane obveze se podmuruju redovito,? Te dali otac može se pismeno obratiti CSS ako smatra da je dijete u određenom stupnju zanemareno,odnosno da se njegove medicinske,razvojne i ostale potrebe ne izvršavaju na adekvatan način. Unaprijed hvala
  3. Molii bih pomoć. Bivšoj suprugi sam rekao da pripazi da dijete koje je kod nje u stanu od 25 kvadrata i jednom sobom koja je i dnevna i spavaća da dijete ne gleda golotinju,opijanje i ljubakanje.Da se to ne radi pred 12 godina starim koje je djetete s posebnim potrebama invalid 100 postotni..Da dijete to ne mora gledati,da pripaze da ga ne islažu tome, i da ču ja podnjeti prijavu na Css zbog po mom mišljenju raznih oblika zanemarivanja djeteta. Na to je ona rekla samo daj,novi je partner policajac i da pazim što radim. Da li ju mogu prijaviti na policiju zbog prijetnje.Ako podneseš prijavu možeš na svašta računati jer je novi partner policajac.Tako nekako. Molim pomoć.
  4. Molio bih pomoć i savjet što učiniti u sljedečoj situaciji. Prošle je godine napravljen uz prisustvo odvjetnice od bivše supruge Sporazum o diobi bračne stečecine s kojim smo se složili i koji je kao prilog na CSS u postupku mirenja.Rastava je završila početkom 6 mjeseca ove godine. U Sporazumu postoji stavka da se ugovor i potpisi supružnika ovjeravaju kod javnog bilježnika. Ne samo da nisu ovjereni sporazumi kod jav,bilježnika,nego od bivše žene odvjetnica tvrdi da Sporazum o diobi bračne stečevine vrijedi bez datuma i bez ovjere kod javnog bilježnika(mada se ovjera spominje u dvije završne točke sporazuma). Na moje inzistiranje 3 mjedeca nakon službenog razvoda na sudu supruga ne samo da ne želi ovjeriti potpis kod javnog bilježnika,nego i pokušava kršiti i mijenjatu stavke ugovora usprkos dogovoru i tome da je odvjetnik napravio ugovor o tome. što činiti.Da li je ugovor čak i bez pečata odvjetnika koji ga je sastavio u zaglavlju i bez ovjere kod bilježnika važeči i kako privoliti bivšu suprugu da ovjeri shodno tome.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija