Jump to content

JosipaOs

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Objave koje je JosipaOs objavio

  1. Nadam se da ne očekuješ odštetu za ovo jer ćeš se jako razočarati. Isto tako možeš navesti da su ti napravili dodatni trošak od 2000 kn zato jer je taj tjedan tv od 5000 kn bio na akciji u emezetti za 3000 kn, a ti ga zbog bolova nisi mogla kupiti...

     

    Beyonce, po kojoj logici uspoređujete to? Kupnja tv-a nema veze s mojim radnim odnosom,tj.poslom na koji nisam mogla ići baš zbog te prometne. Tv može kupiti netko drugi umjesto mene, odraditi moje radne sate ne može! Činjenica da sam bila na bolovanju mjesecima te zbog toga primala 70% primanja,a izdatci su mi se povećali je znatno smanjila moju kvalitetu života. Zbog te prometne sam putovala na raznorazne pretrage,a ako to zanemarimo svejedno ostaje putovanje na rehabilitaciju na koju sam morala ići zbog tog događaja, ne zato što sam krivo spavala.

  2. Pa tu nije riječ o lakšoj prometnoj nezgodi kad su takve povrede u pitanju i materijalna šteta na vozilu...

    Prestrojio se na mene i udario svojim prednjim krajem moj stražnji. Nije bila strašna nesreća, šteta na autu nije velika iako ga od ispod nije gledala ni automehanicka radionica pa se pravo stanje stvari ne zna,ali njima su isplatili oko 3000kn za popravak.

  3. Da, ništa čudno da osiguranje odbije jer se njima nije problem sporiti na sudu (neće dati novac ako baš ne moraju).

     

    Za konkretnije ćeš pričekati nekog drugog, ali mislim da je bilo rečeno da se s trzajnom ozljedom više ne isplati suditi.

     

    Pa nije da imam nekog drugog izbora osim tužit se s njima. Mogu se ja žaliti na njihovu odluku ali čini mi se da bi opet izgubila 2mj na ništa.

    Ne mogu ovo pustiti, realno dužni su mi barem deset. Od 24.04. do 18.8. sam bila na bolovanju gdje sam izgubila barem 4tis.kuna, potrošila goriva barem 2, i naravno moji bolovi, strahovi, neizvjesnost.. OD samog starta me čudno i neprimjereno tretiraju, ne znam na kojoj osnovi su odbili kad imam preko 20 specijalističkih nalaza koji navode prometnu kao uzrok mojoj bolesti. Stvarno ne razumijem

  4. 23.4. Sam imala lakšu prometnu te sam kao posljedicu imaosim trzajne ozlijede imala i uklještenje živaca, podlijeve od šanca na vratu, prošla sam 2 ture rehabilitacije, imam blage promijene na eeg-u, išla sam na preko 30 pregleda i snimanja te mi je preporucen nastavak rehabilitacije ali sam ga morala odbiti jer sam baš zbog tog bolovanja upala u dugove. Imam i psihijatriski nalaz zbog prometne.

    E sad, osiguranje mi je ODBILO dati ikakvu odštetu jer su oni, kako kažu, udtvrdili pregledom moje med.dokumentacije da moja ozlijede nije mogla biti prouzročena tom prometnom nesrećom.

    Da li se to ikome dogodilo?????? Znam da ću sad uzeti odvjetnika,ali želim znati što nož očekivati??

    Frajer se prestrojio na mene te je policija ustvrdila njegovu potpunu krivicu.

    Odštetu za auto sam dobila.

  5. 23.04.sam imala prometnu nesreću koju nisam ja skrivila. Bila je i policija. 16.08.završavam liječenje te im predajem med dokumentaciju. Tada mi govore da je rok rješavanja mjesec dana. Prošlo je mj dana, nitko ne zna ništa, u međuvremenu sam im odnjela i osobno napisane zahtjeve za isplatu putnih troškova i naknade za bolovanje. Što se tiče tih zahtjeva opet nitko ništa ne zna,jer kako kažu,nitko to ne traži.. U Zg su mi rekli da je rok za odštetu 2mj, u Osijeku mi je rekao da nema nekakav određeni rok, da to može trajati mjesecima! Što da radim? Radi se o HOK-u

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija