Jump to content

Radni

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  • Osvojio dana

    1

Radni je na 24. ožujka 2021 zadnji put osvojio dan.

Posjetitelji rado čitaju što Radni objavi!

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Nema teorije. Mislim da mi je ovo zadnja kaledarska godina. Imam li mogućnost umanjenja od prikazanih iznosa za ove dvije mirovine na koje trenutno nemam pravo (penalizacija) ?
  2. Poštovani profesore, ako pretpostavimo da se od 93 do 96 staž računa kao 12/18, po mom izračunu ukupno smanjenje tj. ranije umirovljenje bi bilo za 7 godina. Znači li to da bi sa navršenim 59. rođendanom ostvario pravo na mirovinu po općem propisu ZOMO i ZOHB ?
  3. Poštovani profesore, od 93 do 96 sam bio pripadnik gardijske brigade, a beneficija bi trebala biti kao što ste naveli.
  4. Poštovani gospodine profesore, molim Vas za dio Vašeg vremena. Rođen sam 02. lipnja 1967. Dragovoljac sam DR i pripadnik gardijske brigade u DR (1515 dana borbenog sektora) i još uvijek sam DVO, bez invalidnosti. Kako je vidljivo iz priloženih dokumenata, pvb za cijeli radni vijek je 1,3859 dok je za 10 najboljih uzastopnih godina iza 1998 pvb 1,3221. Zanima me da li se ovaj veći pvb može koristiti pri izračunu mirovine po Zakonu o umirovljenju PS i DVO. Još Vas molim da mi pojasnite kada ostvarujem pravo na svaku od 3 moguće mirovine (bez penalizacije) i u kojem iznosu. Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija