Jump to content

Iky.221

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. S obzirom da mi je procesljavanje ovog foruma puno pomoglo, mislim da bi bilo vrijeme da i ja ostavim svoju "recenziju" na ispit. Polozila 17.12. SSS mirovinsko. U posebnom dijelu sam dobila 5 zadataka, odnosno pitanja iz zakona o mirovinskom osiguranju (npr. prijevremena starosna mirovina za zene u 2016. godini...) nakon toga je usljedilo ispitivanje posebnog dijela, postavljeno mi je jos 5 pitanja iz zakona i opcenito sam morala ispricat koje poslove sam obavljala na strucnom. Za opci dio imam samo rijeci hvale za ispitivace, krasni i susretljivi, medutim, treba se znati, posebno ako ste visa, a pogotovo visoka sprema. Ucite prije, dodite opusteni i nece bit nikakvih problema ☺ sretno svima! Zup zus i uredsko, ustav i sustav - ispitivaci stvarno traze da znate Eu - za sss osnove osnova, glavne stvari o eu, simboli, valovi prosirenja, kriteriji, ugovori Sluzbenici i lokana - zena je svjesna da su to svima najproblematicnija dva predmeta pa ima itekako razumijevanja, ispitivanje se svede na razgovor..
  2. Pozdrav! Imas li mozda materijale za posebni dio za mirovinsko za SSS? Hvala ☺️
  3. Za koju spremu su ovo pitanja? Ja se spremam za ispit, SSS, zanima me posebni dio za mirovinsko, sta se treba spremati?
  4. Ako netko ima neku informaciju vezano za posebni dio ispita za SSS, a polozio je ili se sprema za ispit neka ostavi koji savjet/pitanja. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija