Jump to content

Bol1234

Korisnik
 • Broj objava

  45
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O Bol1234

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Evo prva rasprava gotova prvookrivljeni se nije pojavio ,ja kao drugi došao sa braniteljom i iznio odbrani, e sad bi trebalo da prvookrivljeni ponovo da svoju izjavu i onda ponovo ročište,posle ljeta za više informacija odgovaram na pp
 2. Nemam šta priznati ,nužna samoobrana,javni red i mir nisam naspavao ,jer nisam napusti svoj auto u kome sam napadnut
 3. Pa mislim da je to sve zajedno ,i oružje i već sam platio
 4. A odvjetnik traži tisuća za zastupanje
 5. I što mogu očekivati mislim na kazna ,
 6. Evo danas stigo poziv za glavnu raspravu ,i to na adresi u Hrvatskoj mada sam uredno obavijestio mup da mi šalju poziv na adresi vani koju sam prijavio u mup.Tereti me se za članak 13 stavka 2 remećenje javnog reda i mira.
 7. Iz iskustva ti znam reći ,da bi ti se mogle čudne stvari desiti koje ni sam si ne možeš pretpostaviti ,djeca. se neće javljati ili će se ona dopisivati stobom umjesto njih ,i kad se jave to će se sve kontrolirati vi ćete biti glavna tema u negativnom smislu u njenoj kući ,tako da će se djeca o vama složiti lošu sliku i na kraju morat će te plaćati alimentaciju i spremati djecu a ako ne bude ona će im objasniti da to tako mora biti i da je to tako zakonski ,a što se tiče kontakt i susreta ona će im objasniti da oni mogu po svojoj volji kako god žele tako da je u praksi to sve od njene volje i želje kako će djecu odgojiti usput ako si nađe nekog indijanca koji ne želi raditi onda znaš gdje ti odlazi alimentacija ovo ti govorim iz iskustva .možeš se javiti privatnom, porukom Lp
 8. Šta u slučaju plaćanja alimentacije 5 god. na zaštićeni račun ZZ ,se sjeti i tuzi roditelja da ne placa alimentaciju na račun koji je sud odredio ? Slučaj 2 roditelj plaća alimentaciju na zaštićeni račun ZZ ,nakon par godina situacija se pogorša i roditelj ne želi više plaćati na zaštićeni račun nego samo na onaj koji je sud odredio . Molim kakva je praksa .
 9. Nisi jedini ima nas mnogo više jednostavno kad bi sve radio perfektno sve te ovisi od osobe sa kojom djeca žive i kako ih odgaja ,još uz to djeca će morati uvijek govoriti ono sto im ona kaže i ti ćeš biti kriva strana ,ovo ti govorim iz iskustva ali uvijek postoji nada i strpljenje da se nešto popravi .puno sreće
 10. Iskustvo kaže ne plaćam ništa više od presude jer ti se to obično odbije od glavu
 11. Sve je to ok ali nekad pomislim da je to borba sa vjetrenjačama ,policija i DO svi su oni povezani , međutim mislim da i ovaj tip i moja,bivša koriste kompletni sustav koji nezna ne želi ili neće stati takvim ljudima na kraj nemoguće je to ponašanje tih osoba ,A ako policija koja iza sebe ima DO ne može tim ljudima ništa,kako bi im ja mogao šta u tom smislu,???????????????
 12. Da znam ako ga netko ne želi pokrenuti šta ću ja , ne mogu se ja svađati sa policijom, kažem posavjetovati ću se sa odvjetnikom još i vidjeti što ću još uraditi .
 13. A dobro za sad je to to ,još mi ostaje da se odlučim za odvjetnika pa da vidimo ,šta on predlaže i šta je najbolje učiniti ,još jedno pitanje koliko se od prilike čeka na prekršajni sud mislim na poziv ako se to desilo 10.10.???
 14. DA ja svakao mislim angazirati odvjetnika nekog ali kazem sa vremenom sa na knap tako da jos nisam ni termin zakazao ali znam da vani ide tako za slucaj dize se prijava od policije ,drzvano odvjetnistvo zaprima prijavu i nudi mogucnost placanja kazne jednokrtane ili izlazak na sud , e sad ako ne zelite ici na sud platite kaznu , ali posle dolazi rjesenje da ste slobodni stim da ostecenik ima pravo nakande stete privatnom tuzbom.
×
×
 • Napravi novi...