Jump to content

pistacija@net.hr

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postovani, Posto imam sve papire za udaju u Tunisu, da li ja mogu te papire poslati postom u Bec ili to salje ministarstvo unutarnjih i vanjskih poslova?
  2. Posto se udajem u Tunisu, poslije vjencanja kada napravim vizu, da li moj buduci suprug mora doci u Hrvatsku ili moze ici u Njemacku. Posto bi tamo trazio posao.
  3. Udajem se u Tunisu i zanima me koliko dugo se cekaju papiri iz Beca kada rijesim sve papire u Hrvatskoj?
  4. Kolika je cijena sudskog tumaca za prevesti papire na arapski? Koje papire treba prevesti? I zanima me da li moze prije isteka vize otici u drugu zemlju raditi buduci suprug? Lp
  5. Posto cu se udati u Tunisu, koliko dugo buduci suprug mora ostati u Hrvatskoj kada dobije vizu?
  6. Posto cu se vjencati u Tunisu da li i dalje mogu zadrzati hrvatsko drzavljanstvo?
  7. Ja sam iz Hrvatske, vjencati cu se u Tunisu, kada moj suprug dobije vizu on dolazi u Hrvatsku, a posto bi isli u Njemacku ja i on, sto njemu sve treba od papira? I da li mora biti određeno vrijeme u Hrvatskoj?
  8. Posto je buduci suprug iz Tunisa, on kada dobije vizu, koliko mora ostati u Hrvatskoj? Zato sto on zeli ici u drugu zemlju.
  9. Ja sam iz Hrvatske i vjencat cu se u Tunisu. Kada se vjencam u Tunisu da li i dalje mogu zivjeti u Europi?
  10. Da li se mogu ti papiri poslati preko interneta ili se mora osobno doci u Bec?
  11. Ja sam iz Hrvatske i udajem se u Tunisu, sve papire moram napraviti u Hrvatskoj, u konzulatu su mi rekli da ja moram ici za Bec, a nije mi jasno zasto, ako sve napravim u Hrvatskoj?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija