Jump to content

mikamikac

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, Na bolovanju sam zbog njege djeteta koje se je zarazkro korona virusom u školi. Imam li kakva druga prava ili samo regularno bolovanje? Postoji li kakva naknada kroz školska osiguranja zbog ekspozicije virus u u kolektivu? Ja sam cijepljena, dakle ne moram biti u samoizolaciji. Imam li kakve olakšice u smislu da ne gubim na punoj plaći? Ovako ispada da su cijepljen roditelj i dijete koje je izloženo kažnjeni. Hvala.
  2. Postovani, na radnom mjestu za vrijeme sastanka ja sam voditelju javno rekao da bih molio da ako se komentira neki sluzbenik u bilo kojem smislu da se to cini u njegovoj nazocnosti, ne iza ledja. Nakon nekih rasprava on je pred svima sluzbenicima(koji nisu bili upuceni o cemu se radi) izjavio, potpuno neosnovano, da nisam dobro odradio posao, (koji sam dijelo s kolegom, ali njega nisam uvlacio u to) da to nevalja, ne ostavljajuci mi prostora za protzargumente s moje strane. Osobe koje su znale da to nije istina i kolega koji je taj posao dijelio samnom su, naravno, samo sutili te sam ostao kao u Kafkinom romanu kriv bez krivice, ponizen. Sada se isjecam nesigurno, jadno pred kolegama. Fizicki i psihicki osjecam strasne poremecaje zdravlja. Sto da radim? Kako mogu postupiti? Hvala na cijenjenom odgovoru.
  3. 1 Message Details Back to Your Messages mikamikac je napisao: 10.11.2016. 03:28 Odg: Povreda dostojanstva Citat mikamikac je napisao Citat mikamikac je napisao Postovani, na radnom mjestu za vrijeme sastanka ja sam voditelju javno rekao da bih molio da ako se komentira neki sluzbenik u bilo kojem smislu da se to cini u njegovoj nazocnosti, ne iza ledja. Nakon nekih rasprava on je pred svima sluzbenicima(koji nisu bili upuceni o cemu se radi) izjavio, potpuno neosnovano, da nisam dobro odradio posao, (koji sam dijelo s kolegom, ali njega nisam uvlacio u to) da to nevalja, ne ostavljajuci mi prostora za protzargumente s moje strane. Osobe koje su znale da to nije istina i kolega koji je taj posao dijelio samnom su, naravno, samo sutili te sam ostao kao u Kafkinom romanu kriv bez krivice, ponizen. Sada se isjecam nesigurno, jadno pred kolegama. Fizicki i psihicki osjecam strasne poremecaje zdravlja. Sto da radim? Kako mogu postupiti? Hvala na cijenjenom odgovoru.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija