Jump to content

kettler.mg

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala puno, vjerujem da je to onda stiglo poštom, kada su i 1.PPP i Prekršajni rekli da oni ništa nisu slali. Međutim, to mi je čudno, jer mi je jutros gospođa u 1.PPP rekla da je to na prekršajnom - pa valjda bi znala (odnosno, valjda bi računalo znalo), da nemam vozačku. Možda je caka u tome da meni ta "Obavijest" s fotografije nije uručena, kako ju mama u rujnu nije htjela preuzeti na mojoj riječkoj adresi. Hvala još jednom!
  2. U 1.PPP su mi danas rekli da oni ništa nisu slali i da je to na Prekršajnom sudu? Provjerili su putem OIBa. Ufff, koja zavrzlama.
  3. Hvala vam puno ljudi! Glede situacije 1: Zvao sam 1. PPP i oni kažu da nisu ništa slali. Prekršajni sud mi kaže da također nisu ništa slali, već da su predmet vratili 1. PPP jer je žalba stigla izvan roka (9. dan - moja je greška što sam mislio da je rok 8 RADNIH dana) i da je sada ta kazna pravomoćna. Znači li to da gubim vozačku na 3 mjeseca i plaćam 2000 kn, ili postoji daljnja mogućnost žalbe? Glede situacije 2 - sve jasno! Hvala još jednom!
  4. Pozdrav, pomoć potrebna. SITUACIJA PRVA U Zagrebu sam dobio obvezni prekršajni nalog za prolazak kroz crveno (iako kroz crveno nisam prošao, ali to sada nije bitno). Na uručeni nalog koji mi je dao policijski službenik, odmah sam podnio prigovor, pismenim putem. Sve se to dogodilo u ožujku. Važna digresija: Prijavljeno prebivalište imam u Rijeci, međutim, nisam "osvježio" boravište u Zagrebu - upravo sam danas shvatio da ustvari to vrijedi godinu dana, tako da ustvari nemam boravište u Zagrebu od siječnja (sutra idem osvježiti prijavu boravišta). Mama mi je rekla kako mi je st
×
×
  • Napravi novi...