Jump to content

Juda

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala..ova druga varijanta bi mi odgovarala jer ja ne mogu ni jedne sekunde biti u toj firmi ..bojim se za sebe i psihicki sam dotucen do dna....molim vas kako da to izvedem a da ne gubim svoja prava??? ,npr da se mogu prijavit na zavod...ili mozda imam pravo i na otpremninu jer sam vec 12god u toj firmi ..puno vam hvala!
  2. Trenutno sam jos u radnom odnosu ..imam informacije da mi se pise godisnji koji ja nisam zatrazio..jednostavno sam potjeran doma..sta dalje da radim neznam.
  3. Volio bih da mi netko odgovori na ovaj problem .. Radim u firmi vec 12 god mada zadnjih pet godina sam podnesen velikim pritiscima ,uvredama,ponizavanja..itd..od strane direktora firme..sad neki dan dolazim normalno na posao i odmah napad na mene mada nista nisam bio kriv..uglavnom direktor mi je rekao da mogu iz ovih stopa doma da me ne treba i da radim kontra firme sta nije istina..i ja normalno odem..vec 2tjedna sam doma i neznam sta bih trebao napraviti ..nitko me ne zove na posao..itd..??????????? Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija