Jump to content

atenea

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kupili smo stan 13.09.2007.,medjutim prijasnji vlasnik nije redovito podmirivao svoje obaveze pricuve za zgradu, te sada nama salju opomenu pred ovrhu za razdoblje kada je on bio vlasnik stana, radi se o prilicno velikom iznosu.Do njega se,naravno, ne moze doci a Graditelju svratista koji nam salje opomenu nije vazno od koga ce se naplatiti. Sto se moze napraviti? Rok za uplatu dugovanja je istekao, tako da samo cekamo kad cemo dobiti rjesenje o ovrsi. Sto nam je ciniti?
  2. Na porodiljnom sam do godine dana djetete, koja istice 07.04.20010. no ponovno sam trudna, tako da otvaram novi porodiljni dopust od tog 07.04. pa do slijedece godine.Zanima me kolika ce mi biti rodiljna naknada na tom drugom porodiljnom? Ako mi je na prvom, za prvih 6 mjeseci bila puni iznos place, a za drugih 6 mjeseci 2660,00 kn. Hvala unaprijed!
  3. Računi još uvijek dolaze na ime bivšeg vlasnika.Ali imam namjeru prijaviti se kao novi korisnik,kako bi novi računi glasili na moje ime.Bojim se da bi zbog tih dugovanja mogla imati problema,te da bi mogli odbiti promjenu korisnika dok god dugovanja ne budu podmirena.Da li mi to mogu npraviti?
  4. Kupila sam stan star svega godinu dana.Bivši vlasnici tvrdili su kako su svi računi podmireni,i nažalost vjerovala sam im. Nakon mjesec dana provedenih u svom stanu,počeli su stizati računi,međutim,na svakoj uplatnici koja dolazi naznačeno je i prijašnje dugovanje.To su cifre od 500 pa do 4000 kuna,što znači da račune nisu podmirili od same kupnje stana,dakle godinu dana.Sada mi se naravno ne javljaju na pozive.Recite mi što mogu napraviti,prije nego što poduzmem drastične mjere.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija