Jump to content

Jokica23

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani, 2016 god sam od oca i majke darovnim ugovorom dobio stan ( kada sam se oženio). Protiv oca je 2013 podignuta parnica za naknadu štete na direktorskoj funkciji, a 2021 je dosuđeno da mora vratiti štetu u iznosu većem nego što vrijedi njegova imovina. U slučaju ovrhe, može li i moja nekretnina doći u pitanje? Takodjer, na nekretnini u kojoj živi otac suvlasnik je i majka. Kako ovršni zakon gleda na to? Hvala!!
  2. Hvala Vam . I ja cu izgleda iz ovoga nauciti puno.
  3. Znaci ja moram tvrditi da sam platio i da je zastara?!? Ili samo da je zastara? Jer ja taj dug svakako ne mogu prihvatiti ker sam uvjeren da sam prevaren.
  4. Mozete li mi to pojasniti?? Zasto bih se i na koji nacin odrekao od zastare??
  5. Ako je zaista nastupila zastara,a proslo je 4 god i 11 mj,onda se oni mogu slikati.
  6. Hvala Vam puno. Uvjeren sam da sam to platio...mozda me netko u Croatia osiguranju i prevario. Ipak je to bila moja prva polica osiguranja pa nista nije iskljuceno.
  7. Zaboravio sam naposati da se radi o autoosiguranju. Sad nezz dal u tom slucaju nastupa zastara nakon 3 god ili nakon 5 god. Po meni nakon 3 god... Tako da i u slucaju da nisam platio istu policu autoosiguranja iz 2/2012 godine,ak je nastupila zastara,istu ne moram ni platit. ?!?
  8. Postovani, dana 20.11.2016 godine stigao mi je racun iz Croatia Osiguranje. Racun je kao opomena prije ovrhe za ne placenu policu na datum 17.02.2012. Prvo i osnovno, ja zaista ne znam ,niti se sjecam koji je bio nacin placanja,al poznavajuci sebe,siguran sam da sam to platio. Znaci, i ovaj racun je stigao na adresu mojih roditelja a nikad prije nikakva opomena ili nesto nije dosla. Sto da radi? Dal je nastupila zastara?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija