Jump to content

Zeusnot

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Znaci ako doticni odvjetnik nije snimao razgovor i spremio ga sa strane nema nikakav dokaz da je duznik priznao dug? Uplata nakon sto je nastupila zastara vise nema veze sa "priznanjem duga"? Najpametnije samo sutit, ne zvat taj odvjetnicki ured i raspitivat se? Dal postoji neki nacin da se provjeri dal je otislo u zastaru ili nije?
  2. Da ponovim ako niste vidjeli jer me zanima dal i to radi ulogu: Takoder moram naglasit da je ta uplata napravljena 21.06.2016. ,a zastara bi bila 24.05.2016. Dali i to igra ulogu? To znaci da je nakon sto je nastupila zastara od 10 godina majka napravila uplatu od tisucu kuna. Ako je uplata napravljena nakon sto je vec nastupila zastara onda bi svejedno zastara trebala nastupiti jedino sto je tih tisucu kuna baceno u vjetar, jel tako?
  3. Mozete mi malo bolje objasnit ovo "Doduše, smatram da ovrhovoditelja veže ponuda koju je u njegovo ime dao njegov opunomoćenik." ? Takoder moram naglasit da je ta uplata napravljena 21.06.2016. ,a zastara bi bila 24.05.2016. Dali i to igra ulogu? To znaci da je nakon sto je nastupila zastara od 10 godina majka napravila uplatu od tisucu kuna. Ako je uplata napravljena nakon sto je vec nastupila zastara onda bi svejedno zastara trebala nastupiti jedino sto je tih tisucu kuna baceno u vjetar, jel tako?
  4. Lijep pozdrav. Zanima me šta napraviti u ovoj situaciji. Naime moja majka je imala neplaceni telefonski racun, prva ovrha je dosla 2003.godine, pa je druga gdje su promjenili sredstvo naplate dosla 24.svibnja, 2006. godine. Od 2006. godine do danas oni tu ovrhu nisu uspjeli provesti. Ove godine je u 5. mjesecu doslo pismo od odvjetnika koji zastupa tu telefonsku tvrtku te nudi smanjenje duga i rjesenje ako se u roku od 30 dana plati odredena svota na taj i taj racun. Moja majka je kontaktirala tog odvjetnika i dogovorila platit u dvije rate. Prvu ratu je platila. Drugu nije, niti je vise dobiv
×
×
  • Napravi novi...