Jump to content

xiaomi

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je xiaomi objavio

  1. Haha.. ma zato i pitam jer negdje piše 2, a negdje 3. Hvala na odgovoru i pomoći!! 🙂
  2. Hvala na odgovoru. Gornji citat sam pronašao na sljedećoj stranici na kojoj piše da je posljednja izmjena: 30.10.2019. pa sam pretpostavio da je to točno... https://gov.hr/moja-uprava/stanovanje-i-okolis/kupnja-prodaja-i-najam-nekretnine/prodaja-nekretnine/156
  3. Prodao bi stan koji sam kupio prije 2 i pol godine pa me zanima jesam li dužan platiti porez na prodaju. - Stan je kupljen bez APN-ovih poticaja - Plaćen je porez na kupnju Pronašao sam ovo: Za vrijeme stanovanja imao sam prijavljeno boravište, je li to dovoljno za izbjegavanje plaćanja poreza? Hvala.
  4. Hvala abusaef na informacijama!! Ja razmišljam o paušalnom obrtu ali imam i dalje još dosta pitanja koja me muče.. Pročitao sam u pravilniku o paušalnom oporezivanju da bi za obavljenu uslugu trebalo izdati račun. Da li se to odnosi i na uplate primljene od strane Googlea ili ne? Ili se napravi neki fiktivni račun sa vrijednošću primjene uplate? Kome je potrebno priložiti te račune uopće? Je li moguće primati uplate na račun obrta otvoren u banci? Ima li nekih caka kod toga? Radi se o Adsensu a znam da imaju isplatu na bankovni račun pa pretpostavljam da bi to trebalo biti u redu?
  5. Ja također radim sa Google Irskom (Adsense) i zanima me koji je najisplativiji način za plaćanje poreza. Do sada sam primao uplate preko Western Uniona. Koliko sam do sada pročitao, najbolje bi mi bilo otvoriti paušalni obrt, međutim zanima me na koji način bi morao primati uplate? Western Union ili na račun obrta u banci?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija