Jump to content

Kockica123

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Kockica123

    Ugovor od djelu

    Živim u RH, a primam iz BiH obiteljsku mirovinu od pok.muža. Na koji ugovor bi mogla raditi a da zadržim mirovinu. Visina mirovine je 1400 kn. Koga god pitam kažu mi da je to inozemna mirovina i da hrvatski zakon za mene ne važi . Mene zanima postoji li još u RH ugovor o djelu prema kojemu bi mozda mogla nesmetano raditi ili postoji u BiH zakon prema kojem bi mogla radito a da ne izgubim mirovinu. Mirovinu primam iz Zenice. Hvala
  2. Postovani Imam u hpb banci dozvoljeni minus 4000 kn. Na koji primam mirovinu iz bih. Blokirana sam zbog duga od 600 kn,. Na rjesenju o ovrsi koje nikad nisam dobila, poslao mi bilježnik mailom, pise dug je sad 2300 kn plus troskovi 530 i predvidivi troskovi 500 kn. Mogu li uplatom duga2300 kn od blokirati racun i troskovi javnog bilježnika, bez da platim te predvidivi troskovi. Moram li prvo zatvoriti svoj dozvoljeni minus, pa tek onda ovrhu, jer trenutno s dozvoljenim minusu nemogu raspolagati?
  3. Napravio sam darovni ugovor za kucu, kod biljeznika uz samo moj potpis. Ugovor nije proknjizen. Zanima me dali je taj ugovor vazeci s obzirom da nema potpisa druge osobe (supruge) ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija