Jump to content

miha123

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Imam danas i sutra rok za platit polovicu. Ako uplatim, moram odnijet uplatnicu bas do policijske postaje ili mogu faksirat ili tako nekim nacinom. I jel se moze platit to npr u postaji u Splitu a ne u onoj postaji u kojoj je prekrsaj pocinjen?
  2. Imam status studenta odnosno ucenika jos ovu godinu. Na cesti neman nijednu kaznu nego jedino jednu od 7. Mjeseca ali to mi je pisala pomorska policija jer san upravlja jet skijem. Znaci ovo mi je prva kazna na cesti...u zakonu san nasa samo da je 2000 kn nisan nigdi vidia za ta 2 boda al moze bit da je nez
  3. Pozdrav ekipa, jutros san dobia obavijest o pocinjenom prekrsaju koji je bia 4.12.2016. u Imotskom iz cije policijske postaje mi je i dosla obavijest, a inace sam iz Splita. Dobia san kaznu 2000 kn za prekoracenje brzine i papir a4 na kojem moram dostavit podatke o vozacu koji je tad upravlja vozilom. E sad, jel mi se isplati platit odma 1000 kuna u roku od 3 dana, prijavit sebe pa cekat prekrsajni nalog pa se zalit na njega ili dostavit podatke nas 3 vozaca koji koristimo auto pod izlikom da ne znamo ko je tad vozia auto(od prekrsaja proslo 7,5 tjedana). Svaki savjet mi je dobrodosao! Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija