Jump to content

Iris07

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Iris07 objavio

  1. Mene također zanima odgovor na postavljeno pitanje. Pokrenula bi paušalni obrt za freelance rad i da mi klijenti uplaćuju na račun od tog obrta. Kako nakon toga njima izdati račun? Da li ja te račune moram čuvati ili šta sa njima?
  2. Kako se uopće taj porez izračunava - da li mjesečno ili na godišnjoj razini? Može neko objašnjenje procedure oko tog poreza? Šta ako je riječ o nezaposlenoj osobi? Hvala!
  3. Zna li netko nešto o ovoj temi? Molila bi pomoć!
  4. Pozdrav! Planiram pokrenuti svoju web-stranicu na engleskom jeziku gdje bi obajvljivala svoje autorske članke, eseje, osvrte na druge vijesti itd. Plan mi je tu stranicu održavati dobrovoljnim donacijama gdje bi mi posjetitelji mogli, ako žele, uplatiti neki iznos preko Paypala na moj žiro-račun. Za sad ne znam da li koristiti kunski ili devizni žiro-račun. Ubacila bi onaj "Donate" gumb od Paypala. Stranicu ću pokrenuti kao privatna osoba, a prepostavljam da će mi uplate također najviše stizati od drugih privatnih osoba, najviše iz USA. Zanima me da li će prema novom zakonu te donacije podlijegati oporezivanju, tj. da li sam ja dužna državi prijaviti te donacije na neki način i platiti porez na njih ili neka druga davanja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija