Jump to content

velikigrizli

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poslali smo žalbu, te je ovrha učinjena prije 8 dana od roka za zalbu?! Cijeli iznos je ovršen na moju mamu koja je jedna od tri nasljednika !! Kakve postupke pokrenuti pošto nije ovrha vršena na svakog nasljednika, nego cijeli iznos na jednog? Hvala
  2. Jel moguća žalba, jel moguće dobiti žalbu ? Što reći u žalbi http://www.zakon.hr/z/74/Ovr%C5%A1ni-zakon Zašto ne zastupa zastara? Dug je od 2006 godine. Zašto dug nije tražen izmedju 2006 godine i smrti ujaka od ujaka ?
  3. Ujak (od moje mame brat ) je umro. Na ostavinskoj raspravi nije bilo potraživanja dugova. Dvije godine nakon ostavinske rasprave stiže "handžeković" s dugom nasljednicima (moja mama) od 3500 kn i troškovima ovrhe 750 kn na sve nasljednike. Pokojni ujak je imao T-com račun za mobitel za koji uopće nismo znali. Niti smo znali da ima dugove. Kakve su nam mogučnosti ? Od kud pravo ikome išta potraživati, ako na ostavinskoj raspravi nasljednicima nisu navedena potraživanja. Mogao je ujak imati 500 000 kuna duga, a vrijednost imovine na ostavinskoj raspravi je 15 000 kn. U tom slučaju odrekli bi se nasljedstva. A kad to nebi znali taj dug bi prešao nasljednicima Od kud pravo ijednoj strani tražiti dug dvije godine nakon rasprave? Dug spram T-coma ujak je napravio 2006 godine. Na raspravi ostavinskoj 2015 godine nije bilo ikakvih informacija o dugu. Zašto nije ovrha na imovinu ujaka pokrenuta izmežu 2006 i 2015 godine to je 9 godina. I sada 12 godina nakon doga 2 godine nakon rasprave nasljednicima stiže ovrha 2017 godine stiže nasljednicima ovrha od "handžekovića".
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija