Jump to content

dvitocke

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je dvitocke objavio

  1. Puno hvala na odgovoru i šta ste se stavili u naš položaj i dali nam savjet i malo pozitive . Riješiti ćemo problem naravno. Pismo nije bilo preporučeno. Izbjegavamo dugove bilo kakve vrste, strepimo kao i ostali od ovrhe iz koje se teško iščupati. Lipi pozdrav iz Dalmacije
  2. Poštovani, hvala za brzi i iscrpni odgovor. U obavijesti piše: ˝kontrolor je dana 26.1. u 16.10.h utvrdio da se na navedenoj adresi ne plaća pristojba za 1 TV. Navedena potraživanja se odnose na period 11.2016-1.2017. Zapisnik kontrolora će biti predan pravnoj službi HRT-a radi daljeg postupka. ˝ I nas je također zanimalo otkuda kontroloru ime moje supruge, i zašto je naveo nju a ne mene? Kontrolor je najvjerojatnije išao logikom da danas svaki stan ima bar 1 TV pa je napisao zapisnik. Ni meni nije logično da smo dobili obavijest bez ikakve prijave TV-a. Vi ste u pravu kad kažete da je to samo upozorenje. Čitali smo dosta po forumima i uvijek su to bili slučajevi kad je kontrolor vidio TV ili je netko prijavio i dao svoje podatke, a kod nas je slučaj da kontrolor nije mogao vidjeti TV niti smo dali ikakve podatke niti nedaj Bože potpisali. Zato nas je zanimalo šta će biti ako ništa ne poduzmemo i kad/ako prekršajni postupak postane ovršni postupak, hoće li teretiti njen bankovni račun ili će možda, pošto je ona nezaposlena i nema nikakve prihode, ovršiti moj račun? I još nešto, da li bi bilo pametno pisati prigovor na ovu obavijest? Imamo rok od 8 dana za plaćanje ili kreće prekršajni postupak.
  3. Poštovani, da ne otvaram novu temu, pokušati ću se nadovezati na ovu. 26.01. 2017. je na vratima bio inkasator HRT-a, Njegovo pitanje je bilo imate li na nekoj drugoj adresi prijavljen TV prijemnik jer na ovoj Vas nema kao pretplatnika. Supruga mu je rekla da dođe kasnije kad muž bude u kući, u stan nije ulazio, nije ništa potpisala i nije dala nikakve podatke da bi danas, 01.02. stigla obavijest o pokretanju prekršajnog postupka sa uplatnicom od 240.00 kn na njeno ime. Šta dalje, platiti ili ne? Do sada nismo plaćali pretplatu i nemamo prijavljen TV. Molim Vas savjet.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija