Jump to content

mm1888

Korisnik
  • Broj objava

    285
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

933 pregleda profila
  1. Pozdrav Vidim da opet donesena neka odluka o punomoćnosti presude. Koliko sam shvatila oni odluku zupanijskog suda ne mogu opozvat
  2. Dali poslodavac mora izvrsit ovrhu po duhu koji je vec na fini, radi se o eps matrixu koji su slali poslodavcu i blokirali me ma fini danas vec. Poslodavcu stiglo postom. Pa mi javili Sa fine ne zele povuci, a poslodavac kaze da nece uplacivat ako nisu po redoslijedu naplate Jedna druga ovrha je prva po ocevidniku i ceka 17.10, a gospoda iz eos matrixa su drugi po ocevidniku,
  3. Pozdrav Postar mi na adresu donio rjesenje javnog bilježnika o ovrsi. Ja planiram slati zalbu, nije mi jasno kako su oni mogli poslati ovrhu tj.rjesenje a nitko drugi ne salje Takoder, dali je poslodavac duzan izvršavati ovrhu ako je predmet na fini i poslali prema poslodavcu. Nisu u redoslijedu placanja, drugi su i sad bi oni da budu prvi, a jedna ovrha mi vazna da se placa i prva po ocevidniku. Dali bi ista pomoglo ako se ide sa bjanko zaduznicom pa da onda to ovi koji su prvi posalju poslodavcu. Meni vazno samo da su ovi koji su prvi da i budu prvi da oh se ne dira.
  4. Prvi troskovi placeni za opcinski sud jos prosle godine, i sad mi poslali da moram platiti 1500kn u roku pd 15dana sudske troškove.
  5. Odvjetnika cu platiti vise nego sta mi je duzan. Pa jel postoji primjer prijedloga za protuovrhu
  6. Postovani Trebala bi pokrenuti protuovrsni postupak. Osteceni je pokrenuo ovrhu, isplacen je općim upalatnicama i naplatio se putem fine. Bio je ostecen za 1100kn i tu se islo u kazneni postupak. Nakon sto je pokrenuo ovrhu isplatila sam ga kako je navedeno uplatnicama i mislila kako ce povuci ovrhu sa fine ali nije.. Kada po ocevidniku njegova ovrha dosla na red novac mu je ponovno isplacen i sad om ne vraca ostatak tj.visak novaca. Dvostruko se naplatio i sada visak novca tj. 1100kn ne vraca. Imam sve uplatnice da placeno i bankovne izvode gdje se vidi da je i preko fine naplacen. Gdje i kako pokrecem ovrsni postupak? Radi se o slovenskom drzavljaninu na radu u Hrv (ne znam dali jos radi u Hrv ali nebi sa njim stupala u kontakt).
  7. Dali ja imam pravo zaliti se ako troskove da zupanijskog posalju meni za platiti
  8. Nije. Ali odluku o obustavi ne mogu promjenit jelda? Postalo pravomocno vec
  9. Pozdrav Opet ja, zasto se sada opet donijela neka odluka suda, na mpretincu mi dosla obavijest. A odluka od zupanijskog suda p obustavi opoziva uvjetne postala pravomocna.
  10. Gdje to pokrecem, na fini ili? Protiv ove odluke nitko nema vise pravo zalbe i postala je pravomocna odmah po datumu donosenja odluke, jel tako? I
  11. Radi se o slovenskom drzavljaninu Koji mozda vise nije tu. Cekala sam rješenje zalbe da mogu krenut u povrat novaca
  12. Prihvatili zalbu. Sud u Rijeci prekršio hrpu zakona i sve sud u zg naveo koje Sad jedno pitanje, ja tražim 1100kn od ostecenog sta je duplo placeno. Znaci putem upalatnica i putem ovrhe. Nije se javljao a ja ne zelim sa njime u kontakt vec je zadrzao novac. Dali ga ja mogu na policiju prijavit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija