Jump to content

mm1888

Korisnik
 • Broj objava

  279
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O mm1888

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

790 pregleda profila
 1. Odvjetnika cu platiti vise nego sta mi je duzan. Pa jel postoji primjer prijedloga za protuovrhu
 2. Postovani Trebala bi pokrenuti protuovrsni postupak. Osteceni je pokrenuo ovrhu, isplacen je općim upalatnicama i naplatio se putem fine. Bio je ostecen za 1100kn i tu se islo u kazneni postupak. Nakon sto je pokrenuo ovrhu isplatila sam ga kako je navedeno uplatnicama i mislila kako ce povuci ovrhu sa fine ali nije.. Kada po ocevidniku njegova ovrha dosla na red novac mu je ponovno isplacen i sad om ne vraca ostatak tj.visak novaca. Dvostruko se naplatio i sada visak novca tj. 1100kn ne vraca. Imam sve uplatnice da placeno i bankovne izvode gdje se vidi da je i preko fine naplacen. Gdje i kako pokrecem ovrsni postupak? Radi se o slovenskom drzavljaninu na radu u Hrv (ne znam dali jos radi u Hrv ali nebi sa njim stupala u kontakt).
 3. Dali ja imam pravo zaliti se ako troskove da zupanijskog posalju meni za platiti
 4. Nije. Ali odluku o obustavi ne mogu promjenit jelda? Postalo pravomocno vec
 5. Pozdrav Opet ja, zasto se sada opet donijela neka odluka suda, na mpretincu mi dosla obavijest. A odluka od zupanijskog suda p obustavi opoziva uvjetne postala pravomocna.
 6. Gdje to pokrecem, na fini ili? Protiv ove odluke nitko nema vise pravo zalbe i postala je pravomocna odmah po datumu donosenja odluke, jel tako? I
 7. Radi se o slovenskom drzavljaninu Koji mozda vise nije tu. Cekala sam rješenje zalbe da mogu krenut u povrat novaca
 8. Prihvatili zalbu. Sud u Rijeci prekršio hrpu zakona i sve sud u zg naveo koje Sad jedno pitanje, ja tražim 1100kn od ostecenog sta je duplo placeno. Znaci putem upalatnica i putem ovrhe. Nije se javljao a ja ne zelim sa njime u kontakt vec je zadrzao novac. Dali ga ja mogu na policiju prijavit?
 9. Moze da. Pitam kad imate iskustva, ali kazete na temelju ovog kaj pise da bi moglo biti bez opoziva
 10. Kaj postoje sanse da ipak moram ici
 11. Znaci ako na opcinskom po broju predmeta pise da je prihvacena zalba onda bi to tako i trebalo biti unatoc tome sto pise preinacena iz drugih razloga. Na mpretincu sta pise. Jel onda to znaci da ne moram u zatvor? Buni me zato sto u m pretincu po spisu koji na zupanijskom u zg pise opozvana, a sad se pojavila ta odluka na opcinskom od 04.05 koju donio zsuz (zupanijski zg) da je prihvacena zalba. Da pise odbijena zalba onda bi se islp u zatvor, jelda? Ispricavam se ako imam hrpu pitanja ali ne mogu docekat presudu
 12. Ipak ima nade da nije opozvana po tome. Jel tako? Meritono? Sta to znaci A s obzirom da sam druha zupanija onda vjerojatno postar
 13. Ali u pravilu ako nesto preinaci se onda znaci da se ne opoziva ili? Da nisu prihvatili zalbu pisalo bi odbačena, jel tako? Bas ti drugi razlozi-jel moguce da je ipak onda po necemu opozvana iako si prihvatili zalbu To se sa postarom dogovara druga dostava ili?
 14. Aha, ok. Ja se ispricavam ako sam ko padobranac, kad je pise opoziv po br iz zupanijskog suda u zg i sad ovo iskocilo da su prihvatili zalbu i da je preinacena iz drugih razloga. Za podizanje presude na posti imam i dalje rok pd pet dana ako me nema doma kad postar dode, jelda? Po vama iz drugih razloga sta bi moglo značiti to.
×
×
 • Napravi novi...