Jump to content

mm1888

Korisnik
 • Broj objava

  285
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Objave koje je mm1888 objavio

 1. Dali poslodavac mora izvrsit ovrhu po duhu koji je vec na fini, radi se o eps matrixu koji su slali poslodavcu i blokirali me ma fini danas vec. Poslodavcu stiglo postom. Pa mi javili 

  Sa fine ne zele povuci, a poslodavac kaze da nece uplacivat ako nisu po redoslijedu naplate 

   

  Jedna druga ovrha je prva po ocevidniku i ceka 17.10, a gospoda iz eos matrixa su drugi  po ocevidniku, 

 2. Pozdrav 

  Postar mi na adresu donio rjesenje javnog bilježnika o ovrsi. Ja planiram slati zalbu, nije mi jasno kako su oni mogli poslati ovrhu tj.rjesenje a nitko drugi ne salje 

   

  Takoder, dali je poslodavac duzan izvršavati ovrhu ako je predmet na fini i poslali prema poslodavcu. Nisu u redoslijedu placanja, drugi su i sad bi oni da budu prvi, a jedna ovrha mi vazna da se placa i prva po ocevidniku. Dali bi ista pomoglo ako se ide sa bjanko zaduznicom pa da onda to ovi koji su prvi posalju poslodavcu. Meni vazno samo da su ovi koji su prvi da i budu prvi da oh se ne dira.

 3. Postovani 

  Trebala bi pokrenuti protuovrsni postupak. 

  Osteceni je pokrenuo ovrhu, isplacen je općim upalatnicama i naplatio se putem fine. Bio je ostecen za 1100kn i tu se islo u kazneni postupak. Nakon sto je pokrenuo ovrhu isplatila sam ga kako je navedeno uplatnicama i mislila kako ce povuci ovrhu sa fine ali nije.. Kada po ocevidniku njegova ovrha dosla na red novac mu je ponovno isplacen i sad om ne vraca ostatak tj.visak novaca. Dvostruko se naplatio i sada visak novca tj. 1100kn ne vraca. 

  Imam sve uplatnice da placeno i bankovne izvode gdje se vidi da je i preko fine naplacen. 

  Gdje i kako pokrecem ovrsni postupak? 

  Radi se o slovenskom drzavljaninu na radu u Hrv (ne znam dali jos radi u Hrv ali nebi sa njim stupala u kontakt). 

 4. Prihvatili zalbu. Sud u Rijeci prekršio hrpu zakona i sve sud u zg naveo koje

  Sad jedno pitanje, ja tražim 1100kn  od ostecenog sta je duplo placeno. Znaci putem upalatnica i putem ovrhe. Nije se javljao a ja ne zelim sa njime u kontakt vec je zadrzao novac. 

  Dali ga ja mogu na policiju prijavit? 

 5. Znaci ako na opcinskom po broju predmeta pise da je prihvacena zalba onda bi to tako i trebalo biti unatoc tome sto pise preinacena iz drugih razloga. Na mpretincu sta pise. 

  Jel onda to znaci da ne moram u zatvor? 

   

  Buni me zato sto u m pretincu po spisu koji na zupanijskom u zg pise opozvana, a sad se pojavila ta odluka na opcinskom od 04.05 koju donio zsuz (zupanijski zg) da je prihvacena zalba. 

   

  Da pise odbijena zalba onda bi se islp u zatvor, jelda? 

   

  Ispricavam se ako imam hrpu pitanja ali ne mogu docekat presudu 

 6. Prije 3 minuta, G-man je napisao:

  U pravilu da, ali preinačenje može biti i ukoliko, primjerice, mijenjate pravnu osnovu odluke, iako meritorno ostaje ista (no, to je već rijetkost).

  Odbijena.

  Sa dostavljačem (u pravilu poštar, iako ima i sudskih dostavljača).

  Ipak ima nade da nije opozvana po tome. Jel tako? Meritono? Sta to znaci 

  A s obzirom da sam druha zupanija onda vjerojatno postar 

 7. Aha, ok. Ja se ispricavam ako sam ko padobranac, kad je pise opoziv po br iz zupanijskog suda u zg i sad ovo iskocilo da su prihvatili zalbu i da je preinacena iz drugih razloga. 

  Za podizanje presude na posti imam i dalje rok pd pet dana ako me nema doma kad postar dode, jelda? 

  Po vama iz drugih razloga sta bi moglo značiti to. 

 8. Na mpretincu se pojavilo ovo mi

  Prihvaćena zalba-preinacena prvostupanjska presuda iz drugih razloga. Sta to znaci. Da su prihvatili moju zalbu i da necu u zatvor ili? Meni jos nista nije stiglo uopce na adresu doma.  To je od 4.5, a sa 19.05 postalo pravomocno tj. Steklo ovrsnst. 

   

   

   

  I akp je danas postalo pravomocno dali to znaci da je i danas datum otpreme ili ce mi pisat isto na m pretincu datum otpreme

×
×
 • Napravi novi...