Jump to content

Glavax

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Okej, hvala vam puno još jednom bar ste mi malo sve ovo olakšali
  2. Okej, hvala vam puno na pomoći bar mi je malo lakše. Eto prijatelji će rješiti sve troškove ako do njih dođe. Nadam se da to ne ulazi u dosje ili slično, mogu li imat eventualno ikakvih problema radi tog prekršaja?
  3. Okej hvala puno. Prijatelji su rekli ako bude novčana da će je oni platiti samo da to uzmem jer nitko od njih ne smije dobit prekršaj jer im plove matrikule. Od policije sam dobio obavijest da je osoba ta i ta počinila prekršaj taj i taj, te potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta. Hvala vam puno te se izvinjavam na pravopisu. Sve mi je ovo nekako cudno i novo pa sam samo brzinski pisao da saznam kakav je proces.
  4. Poštovani. Policija je pretresla 3 prijatelja i mene u automobilu te su nam pronašli o.6 grama marihuane ukupno sa pvc vrecicom rekli su da priznamo cije je ili da cemo svi u pkstaju. Kako su prijatelji na brodu ja sam uzeo na sebe (iako nije bilo moje) policajci su rekli da mi nece biti nista za tu kolicinu ali da prijavu mkraju pisati. Nikad nisan bio kaznjavam na niti jedan nacin. U postaji su mi rekli da je to nista ali da cu robit poziv na sud i kada dodem na sud da kazem da nikad nisam kaznjavam niti sam ista imao s tim niti konzumirao jer vide na meni da sam normalan te da su sigurni 100% da necu dobiti nikakvu novcanu kaznu. Sada me zanima koliko ima istine u tome? I kada bi trebala doci kuverta doma i dali ce u njoj pisati da se radio o marihuani ili ce pisati samo prekrsaj po zakonu tom i tom? Sorry na velikom tekstu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija