Jump to content

zbunjena56789

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zbunjena56789 objavio

  1. Hvala, znaci koliko shvatila ja sam sigurna a jedino ce moja mama "izgubiti" pola kuce...dok su moja braca mirna ili...?
  2. Hvala na odgovoru,citala sam po forumu sve ali mi opet nije jasno jer mozda nisam sve detalje rekla. Ajmo reci da moj stan vrijedi 200.000, kuca gdje zivi njen partner nakon smrti bake 400.000,(cijela vrijednost) ali postoji jos jedna zemlja koja vrijedi 100.000 koju je dobio moj brat oporukom (steknuta nazalost dok je bila vec s tim "dedom") a novce na stednoj knjizici je ostavila mom drugom bratu ,a tu kucu gdje su zivjeli dala je oporukom mojoj mami jer ta osoba s kojom je bila ima svoju nekretninu od prije pa joj nije htjela nista ostavljati. Tako da nas je 4 u oporuci plus partner,pa me zanima tko od nas ce "najvise izgubiti" jer ja zivim u tom stanu vise godina i jedino to "imam"
  3. Poštovani, zanima me nužni dio vanbračnog druga i oporuka. Moja baka je pokojna i ostavila je oporuku i par nekretnina, u vanbračnoj zajednici je bila 5 godina i stekla je jednu nekretninu u kojoj je živjela s tom osobom dok drugu nekretninu je stekla prije te zajednice koju je oporučno ostavila meni. Moje je pitanje da li vanbračni drug ima pravo na nužni dio te nekretnine koja je steknuta prije ili samo na ovu koju su zajedno stekli?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija