Jump to content

Angelina33333

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Angelina33333 objavio

  1. Krivo je upisana čestica. Otac nije upisan na to jer je greška. Sve nekretnine je stekao po ugovoru o doživotnom uzdržavanju. Moja teta, njegova sestra se nije brinula o ocu, mom djedu, zato je taj ugovor i sastavljen. Čestica koja je trebala biti upisana, greškom nije. Prije je teta tvrdila da se odriče prava na djedovu imovinu. Ali sad kad je nekretnina na prodaju, predomislila se jer su novci u pitanju. Jučer mi je dala pisanu izjavu da se odriče svog eventualnog dijela da bi nakon dva sata došao njen muž koji me natjerao da poderem izjavu pred njim. Smatraju da je ta nekretnina naknadno pronađena imovina, ali nije, nego je greškom upisana kriva čestica u ugovoru o doživotnom uzdržavanju. Svoj dio je ona dobila kad smo prodali vrt, jer je djed uvijek govorio da će to biti njezino. Sada traži pravo na nužni dio kod nekretnine koja nije greškom obuhvaćena u ugovoru o doživotnom uzdržavanju.
  2. Molim vas za pomoć. Djed mi je sastavio ugovor o doživotnom uzdržavanju sa tatom koji ima sestru koja se o djedu nije brinula. U ugovoru je greškom upisana čestica na kojoj mi je tata upisan kao posjednik u posjedovnom listu. Nikad nije osporavala njegovo pravo na tu nekretninu, ali sad kad je ona na prodaju, traži nužni dio. Kako doći do vlasništva nad nekretninom i pobiti njeno pravo na nužni dio jer je greška kod upisa u ugovoru pa smo nemoćni? Ona traži da se to vodi kao naknadno pronađena imovina. Što napraviti?
  3. Moja majka i ja nismo u dobrim odnosima. Prijeti da će svu imovinu ostaviti staračkom domu. Vlasnica sam polovine kuće u kojoj živim. Na nju sam prepisala vrt preko javnog bilježnika. Imamo dio i u drugoj kući što je djedovina sa očeve strane. U njezinom vlasništvu koje joj je ostavio njen tata, moj djed, su tri zemlje. Vrijednost nekretnina je preko 1000000€. Kako se zaštititi da ona ne napravi tu suludu ideju da sve ostavi staračkom domu? Ipak, ja i moje dijete Ovisimo o imovini. Mi smo je spremni i njegovati kad za to dođe vrijeme, ali ona je jako zla osoba koja ne preza za ničim. Molim vas kako se zaštititi da ne dođe do najgoreg? Kako to pobiti ako ona to zaista napravi? Koja su moja prava kao njezinoga jedinog nasljednika, naravno tu je i moja kći, njezina unuka?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija