Jump to content

Martinajosipa

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Martinajosipa objavio

  1. Ne postoji mogucnost da se ugovor raskine bez sestrinog potpisa?
  2. Poštovani, hvala Vam na odgovoru. Razumijem, ali problem je u tome sto je sestra sada dva tjedna na Sri Lanki i neznam na koji bi nacin prebacila punomoc na mene.
  3. Krajem siječnja ove godine (ne znam točan datum) iako su početkom godine raspravljale o raskidu ugovora nakon isteka.
  4. Poštovani, Javljam Vam se s nekoliko pitanja. Naime, moja sestra se prije godinu dana uselila u stan i potpisala Ugovor o najmu koji je ovjeren na poreznoj na odredeno vrijeme. Najavila je da se po isteku ugovora iseljava iz stana (8.2.) ali da ce sve stvari iseliti do 15.2. do kada je platila najamninu. Stanodavka sada tvrdi da je produzila Ugovor o najmu na 15.2. ali nije zeljela doci na potpisivanje raskida ugovora 14.2.. Moja sestra se u medjuvremenu iselila iz stana, ispraznila ga i ocistila, ali je 15.2. morala otici na put dva tjedna izvan Hr. Problem je u tome sto se stanodavka sada ne zeli naci niti samnom niti s bilo kime iz obitelji zbog predaje kljuceva i tvrdi da ce moja sestra snositi posljedice jer nije do 15.2. potpisala raskid ugovora. Mene konkretno zanima da li ja jednostavno mogu vratiti kljuceve i ignorirati njezine zahtjeve ili moramo cekati da se sestra vrati u Hr kako bi potpisala raskid ugovora i vratila kljuceve (sve je uredno placano i sestra je stan obnovila na svoj trosak) te da li moja sestra moze snositi kakve posljedice ? Unaprijed hvala na odgovoru. Lp
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija