Jump to content

AnTDI

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je AnTDI objavio

  1. Nazovem sutra pa vidim, u svakom slučaju hvala Vam puno, lp
  2. Hvala na brzom odgovoru, nikad nisam vidio ili čuo pucnjavu, samim time policajci me nisu nikad legitimirali negdje gdje se pucalo.. Ne samo to nego nikad nisam imao izjave za policiju ili slicne stvari.. U svakom slucaju cu kontaktirati sud.
  3. Na početku se ispričavam ako sam promašio temu ili grupu, inače se ne koristim forumima pretjerano pa eto oprostite.. Naime dobio sam poziv na sud kao svjedok, ne znam apsolutno ništa o tome u svojih 20 godina života nisam se susreo s ničim sličnim, pa molim par savjeta.. Danas sam dobio poziv na sud kao svjedok, uglavnom prekršaj je podnesen na osobu za koju ja prvi put čujem u životu i piše da je prekršio članak 21. zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira. Zanima me kako sam ja mogao bit pozvan kao svjedok? Nisam potpisivao nikakvu izjavu, davao izjavu policiji ili slično, ne postoji nikakav događaj koji mi se urezao u pamćenje da sam vidio, niko me nije obavijestio o ničemu nego eto odjednom poziv, što je najgore ne znam okrivljenog.:-? Kako studiram u drugoj županiji od te u kojoj se događa suđenje da li imam pravo na neke "putne troškove" ? Unaprijed hvala na odgovorima! EDIT: Evo sad sam vidio da sam promasio kategoriju pa ako moderator moze prebaciti ili nesto slicno..
  4. Hvala puno na odgovorima, to je sve sto me zanimalo
  5. Hvala na brzom odgovoru.. Ja sam mislio da je ista stvar, tocnije, da sada dobijem kaznu, ne moram placati ovu prvu? I imam jos jedno pitanje, ovaj prekrsaj je naveden tj. kad sam zaustavljen od strane policije on je vidljiv?
  6. Pozdrav! Imam par pitanja i nejasnoca pa se nadam da cu ovdje pronaci odgovore.. Naime u 7 mjesecu prosle godine sam bio zaustavljen zbog prekoracenja brzine, 2000 kn i 2 kaznena boda.. Na tu kaznu sam pisao zalbu i u 10 mjesecu sam bio pozvan na sud, na sudu sam prosao s opomenom.. E sad me zanima par stvari, koliko traje ta opomena ? I da li se ona racuna od dana sudenja ili prekrsaja?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija