Jump to content

šišmiš2017

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. onda dobro.puno hvala,jer sve predano su kopije.baš me zanima kaj bu dalje,pa se javim,ali puno,puno hvala.
  2. Nije oduzeta,ali kao da jest. Jer mi je rekla, pardon,zaprijetila da moram sve donijeti i sve podatke od firme kao i poslovne račune na kojima naravno nema nikakvog priljeva jer su u blokadi. ako ne donesem, bit će problema i smatrat će kao da nešto skrivam. Ono što je novost,jest to da od onog dana kada sam se telefonom"zaprijetila" da ću pisati unutarnjoj kontroli što i jesam,te da molim da mi se dostavi potvrda o donešenoj dokumentaciji više se inspektorica uopće ne javlja na telefon. Znači li to da ta dokumentacija ne može biti dokaz i pravno utemeljena u tom postupku,ili što? Hvala unaprijed!
  3. Da,niti jednog papira nemam da sam to ja predala ,ona može reći,iako predmeti dodatni dokazi,nisu od firme koja se obratila toj oštecenoj firmi koja mene ganja z a kazneno djelo i tvrdi da ih čovjek koji je na njihovim papirima potpisan,nije njihov radnik i inspektorica tvrdi da ne postoji u njihovom kompjutoru iako je meni pokazao osobnu i ugovor sa njima.kome ju prijaviti i što dalje,moram li dobiti neku potvrdu i dali sam trebala?pečat i firma nisu moji nego su oni radili tehnička ispitivanja mojim klijentima 2 godine i nikad problema.bojim se za sebe,po njoj sam već kriva kako je jučer i rekla i to na porti uz neviđenu dernjavu.
  4. Na broj telefona od majke (iako su imali broj na memorandumu firme ) i koji ne glasi na nikoga od odg.osoba i vlasnika firme, pozvana sam u policiju na razgovor jer sam prijavljena za krivotvorenje potpisa i dolazim isti dan za 2 sata sa djelom dokumenata, kako je traženo.Nakon par pitanja i kopiranih dokumenata koje su uzeli,pokazali su dio što imaju,ali nisu iako je nesto sastavljano na papiru,dali nista. Drugi dan donosim još dokumenata sa istim potpisom (ustvari po njima se još više kažnjavam),kopiraju sve moguće,ali niti taj dan niti potvrde o predaji dokum.s moje strane,niti slova o prijavi i onome što su pisali. Da li je to ispravan postupak? Da bi danas otišla u stanicu,donijela dokument da je moja firma izbrisana prije njihove prijave, a što sam slučajno doznala od bilježnice pred 2 dana(bez ikakve pisane potvrde trg.suda),dočekuje me se na vratima i urla da me ništa neće spasiti,da sam kriva i da imaju hrpu dokaza.pokušavam nesto reći, inspektorica se dere i proglašava me bez ikakvih daljnjih postupaka prepoznavanja,kako je rekla,jer dotični potpisani navodno ne postoji u HR a koristio je pečat firme koja postoji,krivom. Što napraviti,da li je to sve po zakonu?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija