Jump to content

okrivljenik

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. whoa dude no way... max bi otog bilo 30tak grama..bile u kutiji od 5o tak cm.. sirotinja sta ces... al sve bolje neg kupovat od dilerskog smeča zato je ovo i išlo.. inace zadovoljan bi bio s bilo cime sam da se robija izbjegne... jel stim bi mi se cijeli zivot upropastio... u ovo nasa drzava bolje bit ubojica neg uzgajat biljčice koje su propagandom osudjene na ovakav status... zalostan je ovaj svijet... ugl jel netko zna po novom zakonu kakve su presude bile u sličnim slučajevima? jel tu po legalisu vidim padaju ljudi s canabisom al nevidim da ima uzgoja... ispada bolje kupovat i sponzorirat kriminal... ccc.. pozz.
  2. hvala na brzom odgovoru! naime tome ishodu se i nadam.. pa i nisam neke sreće u životu pa se zato i brinem
  3. pozdrav! kratko i jasno. pretragom stana utvrđeno jest da sam uzgajao 3 stabljike marihuane(visine cca 25cm), takodjer je pronadjen i manji broj sjemenki konoplje. nikad nisam imao kaznenih postupaka i student sam. zanima me kakvu kaznu mogu očekivati? da li se sudi po broju biljčica ili po urodu koje bi one mogle dati.. naime to sam radio isključivo za svoje potrebe. da li mogu očekivati da sud to proglasi beznačajnim djelom? hvala.
  4. molim pomoć! stvari stoje ovako: oduzeta mi je vozačka dozvoza i dobio sam "produzenje privremenog oduzmanja vozačke dozvole" dok za to postoji potreba ili do pravomoćne presude. presudu sam također dobio ali sam se na nju žalio ali samo na novčani dio (dobio jos 6mj bez A kat. i par bodova). stvar je u tome što je prošlo više od 6 mjeseci bez vozačke a vozačka mi treba jel bih trebao dobiti zaposlenje za koju mi treba B kat(takodjer imam položeno). rečeno mi je da jedino stvar mogu požuriti pisanjem požurnice Visokom Prekršajnom sudu. pa ako bih mogli pojasniti o čemu se radi na koji način bih ta požurnica trebala biti napisana i što bih sve trebala sadržavati. znam da već i pomalo "davim" ali bez vozačke sam već 8 mjeseci i poslodavac me više nemože više dugo čekati:-( . molim pomozite. hvala unaprijed!
  5. molim savjet. što je najbolje da li da ustrajem u toj žalbi i čekam presudu suda ili da (po preporuci sutkinje koja me vec jednom zaj..) povučem tu žalbu. da li je moguće da ja povučem žalbu te da se i tada to ovako razvlači.u kojem bi se roku to onda riješilo? stvar je u tome što sam si našao posao za koji mi je potrebna b kategorija te mi je ovo već hitno. a i biti bez vozačke godinu i pol dana-tko to može izdržati. molim odgovor hvala puno unaprijed!
  6. a tu požurnicu pišem u kojem obliku? požurnica na žabu br taj i taj ili kako? i pošaljem preporučeno na adresu suda? i dali mozda znas da li one te žalbe uvažavaju jer svi znaju da su ti sudovi pretrpani a ja kako imam 2 kategorije polozene sad ispaštam za obadvje. HVALA.
  7. bok! ovako: u 9 mj 2oo7 godine ostao sam bez vozačke zbog alkohola, naime automatski mi je izrečeno rješenje o produživanju privremenog oduzimanja vozačke do pravomoćnog rješenja ili dok za to postoji potreba. takodjer isao sam na sud gdje mi je izrečena kazna od 6mjeseci bez vozačke i kazna od 32oo kn, na što sam se žalio na visoki prekršajni sud u zagrebu. od navedenog događaja je već prošlo spomenutih 6mjeseci, a vozačku dozvolu nemogu dobiti. na policiji mi kažu da je to stvar sutkinje koja mi je izrekla kaznu a sutkinja mi je rekla da ona ništa po tome nemodje napravit jer sam se ja žalio na njeno rješenje i dok visoki prekršajni sud ne rješi moju žalbu nemogu doći do vozačke. da li se rad visokok prekršaj suda modje nekako ubrzati jer imam 2 kategorije(a,b) pložene a zbog ovog se nemogu služiti niti jednom. što mi je činiti? vozačka mi hitno treba jer sam taman našao zaposlenje koje zahtjeva b kategoriju(prekršaj počinjen s "a" kat) i stvarno mi je hitno. da li da povučem žalbu koju sam slao na visoki prekršajni sud? da li je sutkinja u pravu što mi to tako odugovlači i da li je to uopće zakonito? stvarno mi nije jasno kako se samo tako modje ostaviti nekog bez vozačke do ko zna kada(kad visoki sud obavi svoje). molim pomoć!!!!!!!!!!!!!! HVALA UNAPRIJED!
  8. a da li ja mogu učiniti nešto da ubrzam taj postupak jer imam polozenu i b kategoriju i potrebna mi je za posao.. tako da sam sada promoran voziti auto bez vozačke dozvole.. i koje su sankcije ukoliko bih me zaustavila policija bez vozačke u automobilu?
  9. mislim da vam moram ispričati cijelu priču da bih ju dobro shvatili: ja i kolega nakon "par" piva idemo kući motorima. i na putu nas patrola pokuša zaustaviti, nismo stali policij. patroli nakon čega smo sami otišli u policiju (nepitajte zašto) gdje smo se prijavili ali ništa nismo potpisivali(jer su nam nakamarili jos par prekršaja) i ja sam napirio 1,96 tj 1,86.Kolega preko 2 . tad mi je oduzeta vozačka dozvola i rečeno mi je da ču ju moći podignuti za 72 sata u PU. nakon 72 sata bio sam u policiji našto su mi tamo rekli da mi je sutkinja zadrzala vozačku dozvolu te da moram čekati njeno rješenje koje če mi doći na kučnu adresu. Sutradan mi je izručeno riješenje o produženju zabranje oduzimanja vozačke dozvole iz razloga da se taj prekršaj ne ponovi na što sam se i žalio jer mi treba B kat. Na slijedećem ročištu mi je rečeno od sutkinje da se nemoze uzeti ni moj iskaz ni išta jer postoji ta žalba na njeno riješenje te da najbolje da ja to povučem jer tako ću nabrže doći do vozačke. povukao sam žalbu, dao izjavu i olakšao za ona 2 prekršaja što su mi natovarili te su me za to i oslobodili. Na izricanju presude dana mi je kazna 6mj bez vozačke A kat. 3200kn kazne. nisam htio potpisati jer se neslažem s novčanom kaznom te mi je sutkinja tada rekla kako ja onda skoro neču dobiti svoju vozačku koja je kako mi je rekla zablokirana na policiji negdje uz veliki smješak te da mi je sada jedino čekati njezinio rješenje koje če mi doči na kučnu adresu. i proslo mjeesec dana i jos uvijek ništa. Problem je u tome što mi je i sutkinja rekla da sada nemogu ni upravljati vozilima B kat. jer mi je cijela vozačka blokirana što su mi rekli i u PU. kako je to moguće kad ta kat. nema ni veze s ovim prekršajem? A na riješenju o produživanju privremeng oduzimanja voz. dozvole piše samo da se produžuje za A kat. Također i na papiru koji sam dobijo kad mi je vozačka i oduzeta piše da je samo A kategorija. Prekršaj je bio počinjen na motociklu od 500ccm. Što mi je činiti? i da li smijem voziti auto dok mi je vozačka u policiji? Nadam se da nisam bio predugačak. Hvala unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija