Jump to content

zozok555

Korisnik
 • Broj objava

  4
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O zozok555

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Postoji li mogucnost da vam proslijedim rjesenje. Hvala
 2. Imam otvoren zasticeni racun, nalog u Fini (uzdrzavanje djeteta). Sa place mi je izuzet ovrhe isplacivano cca 1600 hrk na zasticeni ostali dio netto place sve je islo na redovni blokirani i podmirivao se dug po sudskom rjesenju. Dug prema rjesenju je u cijelosti podmiren, Fina mi ustupila ocevidnik gdje je vidljivo da je sve naplaceno sto je potvrdila i djelatnica Fine ali svaki mjesec naplacivat ce se prisilna naplata dodjeljenog iznosa alimentacije. Poslodavac mi i dalje sprovodi isplatu place kao da sam duzan po ovrsi alimentacije , isplacuje mi na zasticeni racun dio izuzet ovrhe za uzdrzavanje djeteta a dug je u cijelosti podmiren. Kako se otplacivala ovrha za uzdrzavanje djeteta , ovrha za ostale trazbine je bila u redoslijedu cekanja do proslog mjeseca kad se pocela i ona naplacivat jer je alimentacija podmirena. Obzirom da sam podmirio cjelokupan dug sa zakonskim kamatama za ovrhu alimentacije da li poslodavac i dalje mora isplacivat placu ( cca 1600 hrk na zasticeni) ili mora isplacivat iznos izuzet ovrhe za ostale trazbine + iznos redovne alimentacije.
 3. Interesira me , jel moguca isplata bozicnice na zasticeni racun 35 ? Jel se nesto mjenjalo po pitanju tih isplata izuzetih od ovrhe u 2018 god. Hvala.
 4. Poštovani, Imam otvoren zasticeni racun , poslodavac mi na njega svaki mjesec uredno isplacuje placu izuzet od ovrhe. Dug u fini mi je alimentacija, koja ima prednost naplate nad kreditom koji takoder stoji u blokadi. Neki dan je poslodavcu stigla obavijest iz EOS MATRIXA o visini duga cca 1700 hrk i da je poslodavac duzan provest ovrhu na plaći u tom iznosu. Zanima me da li poslodovac mora postupit po tom dopisu pa isplatit njima a na zasticeni nista ili i dalje nastavljat plačati kao do sada na blokirani( alimentacija) i zasticeni racun placu. Molim savjet i pomoc.
×
×
 • Napravi novi...