Jump to content

007zg

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je 007zg objavio

  1. Koliko novaca može koštati takav jedan projekt zvan tužba? I koliko je svjedoka nužno potrebno?
  2. Postoji pisani trag i mailovi obraćanja potencijalnim kupcima. Da li se može dokazati?.Vjerojatno da ukoliko druga strana kaže istinu.
  3. Meni se dogodilo slično. Angažirana sam da odradim plasman roba na Eu tržište. Kada je došao prvi veći upit i veći iznos proizvodjac koji me angažirao je naglo progovorio sve jezike EU, izaobišao me, da ne bi morao platiti. Iako ponudjaca ima više čovjek se nadje u situaciji da mora promptno prebaciti posao na neku drugu tvrtku što ne ide kako bi brzo. ni lako, a i lobiras za xy firmu, te ispadnes neprofesionalan. .I meni bi bilo drago čuti da li je to poslovna prevara i kako se zaštititi?
  4. Spada li neisplata usmenog dogovora vezanog za zastupanje izmedju poslovnog subjekta i privatne osobe u poslovnu prevaru ukoliko dodje do neisplate, a nema pisanog traga?
  5. Odradjen je posao plasmana robe na EU tržište. Postoji samo usmeni dogovor jer će se Ugovor o posredovanju potpisati sutra ili prekosutra no to nije učinjeno. Došlo je vrijeme isplate provizije i sad se odbija i Ugovor potpisati i proviziju isplatiti. Kakva su prava osobe ili doo u ovakvom slučaju?
  6. Moje pitanje je šta učiniti ako ste posrednik i ne želi vam se isplatiti orovozija usmeno dogovorena, ali ne i potpisana Ugovorom
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija