Jump to content

think_ahead

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Bok Sivko, dakle mogu bez straha s tim trodnevnim tablicama koje ce biti izvadene sutra, subota, sjest u auto u utorak i otici na registraciju?
  2. Bok svima! pitanje vezano uz kupnju uvoza i probnih tablica. sutra idem po auto - rabljeni uvoz. Moje pitanje je vezano uz probne tablice u trajanju od 3 dana - s obzirom da je ponedjeljak 22.06. praznik te neradni dan, da li navedeni dan "upada" u ta tri dana proba te da li je moguće registraciju obaviti u utorak bez nekakvih kazni, naknada i slično? Hvala !
  3. Svakako planiram obaviti liječnički, gdje nosim rezultate ? Heinzelova ili PU po mjestu stanovanja ?
  4. Pozdrav, nakon dobrih godinu dana je na vrata pokucala zabrana upravljanja u trajanju od 2 mjeseca i zaključak o izvanrednom liječničkom pregledu. Mladi sam vozač, napuhao 1.56. Zanima me što se konkretno odvija na navedenom liječničkom pregledu i kakve su šanse za neprolaz istog. Da li se pregled obavlja samo u Šarengradskoj ( ZG ) ili može i u poliklinikama koje obavljaju redovne preglede za vozački. I još, u zaključku piše da ukoliko dobrovoljno predam vozačku u Heinzelovu (?!) ne primjernjuje se odredba članka 231. stavka 10. Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Da li to znači da moram na dva mjeseca njima ostavit vozačku ?
  5. Pozdrav, Nakon uvaženja prigovora od strane suda, kazna koju sam dobio prosle godine smanjena je sa 5000 kuna, 500 kuna sudskih troskova i 6 mjeseci bez vozacke, na 2500 kuna kazne, 2 mjeseca bez vozacke i bez placanja sudskih troskova. U rjesenju je navedeno da je rok za placanje kazne 30 dana, te ako u navedenom roku uplatim 2/3 kazne da se smatra u potpunosti podmirenim. Ono sto me zanima jest da li se navedenim rokom smatra 30 ili 8 dana, s obzirom da nigdje nije konkretno navedeno. Unaprijed hvala na odgovoru !
  6. Posljednje pitanje, ima li smisla u prigovoru objasnjavati zasto je doslo do voznje pod alk. Ili se bazirati na gore navedenim olakotnim okolnostima i kajanju ?
  7. Puno hvala na odgovoru, zanima me jos samo da li je u mom slucaju odlazak na sud neizbjezan ili presuda moze biti donesena i bez dolaska?
  8. Postovani, da za pocetak istaknem, mladi sam vozac, nikad kaznjavan, student, naravno bez prihoda. U godinu dana koliko vozim nikakvih problema. Medutim ovaj vikend sam napuhao 1,65 umanjeno 1,55. Prekrsajni nalog, 5.000 kuna kazne + 500 troskovi te zabrana upravljanja b kat. 6 mjeseci. Zanima me ima li pisanjem prigovora sanse za umanjenjem kazne s obzirom na nekaznjavanost?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija