Jump to content

ngnatali28@gmail.com

Korisnik
  • Broj objava

    2
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

Objava pojedinačnog statusa

Vidi sve objave od ngnatali28@gmail.com

  1. Majka je nasljednik 1/2 nekretnine (kuća u kojoj je živjela) s pravom doživotnog uživanja ČITAVE kuće (prema rješenju o nasljeđivanju) s ostala dva suvlasnika svaki po 1/4 iste nekretnine (kuće) koji nisu u njoj živjeli. Da li oni mogu protivno njenoj volji nasilno provaliti u kuću, promjeniti brave i onemogućiti joj ulazak u određene dijelove kuće u kojoj su i dalje njene pokretnine i osobne stvari? Napominjem da kuća nije etažirana i nije ju moguće geometrijski podijeliti niti je postignut bilo kakav sporazum kome koji dio kuće pripada. Kakvu važnost u ovom slučaju ima "doživotno korištenje čitave kuće" i ako majka zbog bolesti ne može živjeti sama u istoj ? Ističem da su narušeni suvlasnički odnosi i nije moguć nikakav mirni sporazum. Zbog provale i promjene brava obaviještena je policija koja po tom pitanju nije ništa poduzela i ne želi se "miješati u nečije svađe oko imovine" iako je u ovom slučaju učinjen prekršaj.

    1. ngnatali28@gmail.com

      ngnatali28@gmail.com

      Samo da napomenem,  majka ima pravo doživotnog uživanja čitave kuće. Druga dva suvlasnika samo su naslijednici svaki po 1/4 djela nekretnine (kuće).

    2. drot13

      drot13

      Postavljaš pitanje u svom profilu, a to ti tu nitko neće vidjeti. najbolje bi bilo da ga postaviš u odgovarajućoj temi na forumu ili da otvoriš novu.

    3. ngnatali28@gmail.com

      ngnatali28@gmail.com

      Hvala puno. Nova sam ovdje pa se baš ne snalazim.

×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija