Jump to content

josko1911

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Vecer ekipa, Samo da javim da sam uspio natjerati Banku da vrati do zadnju lipu, najprije su vratili 1000kn manje. I to nakon nekoliko mojih posjeta banci i poziva voditeljici smjene. Tek sam onda uprio, slao maillove prilagao dokaze, čitao zakone.. zatim je mene zvala voditeljica smjene, ja sam odbio sve i tražio da me zove netko tko je kompetentan i sposoban da priča sa mnom.. onda me zvala voditeljica Banke.. da skratim, urodilo je plodom, vratili su kompletan iznos.. Uplatit cu tih 1000kn na Marijine obroke ) Pozdrav! Ažurirano Baš sam sretan zbog još jedne pobijede nad Bankama. Lani sam Splitsku uspio pobiti za dug na žiro računu, ove godine Pbz hehe.. to be continued ))
  2. Hvala na odgovoru. Moguće da se radi o navedenom. Ali smatram da sam trebao biti upoznat s njihove strane sa svime a nisam. Uzimam pare i zatvaram račune i adio pbz banko. Čista krađa i zarađivanje gadne love s par klikova mišem
  3. Dobar Dan, Trebao bi savjet oko situacije, naime dao sam da mi Banka uplati 15 000kn. na ime inozemnog računa u americi i za tu uslugu mi je naplaćeno 60kn. Nakon 48h zovu iz banke da su kontaktirani od strane inozemne banke da nešto nije redu s brojevima računa koje sam im dao. Idem u banku s brojem računa i provjeravamo sve, nismo našli anomaliju. Kontaktirao sam kompaniju kod koje sam planirao kupiti proizvod i potvrđuju mailom da s tim računom rade svakodnevno i da nikad nije bilo problema. Sad meni banka želi uzeti oko 100$ provizije da mi vrate novac. Meni to nema veze s zdravom pameti, platio sam uslugu 60kn. Još sam im dozvolio promjenu kuna u američki dolar i tu su zaradili i sad još hoće da mi naplate za neobavljeni posao 100$. E nećete razbojnici. Ima li ko neki savjet gdje se obratiti, kome pisati i koga kontaktirati. Hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija