Jump to content

anonimnakorisnica123

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

1 pratitelj

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Molim vas za savjet, a onda cu svakako po vasoj preporuci odluciti ulaziti u ovo ili ne. Dakle, bivsi partner me konstantno blati pred primjerice centrom za socijalnu skrb (u postupku smo skrbi nad djetetom) , takoder pred poznanicima. Bez ikakvih dokaza tvrdi da sam mu ukrala pozamasnu kolicinu novca. Dok spomenem da neka prijavi, mjenja temu, dok spomenem da idemo na poligraf takoder. Konstantno izmislja neistine, jedna od tih je da je neka nasa poznanica spremna svjedociti o mom nasilnom ponasanju prema djeci - dok kazem da ju dovede pred mene odnosno da kaze njeno ime i prezime, opet mjenja temu. Ta poznanica kao takva uopce ne postoji. Posljedica se ne bojim jer sve sto tvrdi su lazi. Nakon svega, podosta razmisljam da podignem privatnu tuzbu za klevetu jer mu zelim stati na kraj. Ocito takvima samo sud moze stati na kraj.
  2. Molim vas ako netko zna neka pomogne gospodinu savjetom a ujedno i meni jer imam gotovo isti problem!
  3. Pozdrav svima, pitanje je vezano za snimanje tuđeg posjeda - konkretno, susjed na svojoj kući ima 4 kamere - tri snimaju njegovu kuću/okućnicu, a četvrta snima ulicu i točno pokriva moju kuću i dvorište u kompletu plus još dvije kuće sa strane, što sam sasvim slučajno saznala od trećih osoba koje su mi pokazale što ta kamera točno snima. Nešto sam čitala da je to protuzakonito, no ako bi me netko mogao detaljnije uputiti o tome i da li postoji način da se to prijavi bila bih zahvalna!
  4. Hvala vam svima na savjetima, sve u svemu, pokrenuta je i hitna privremena mjera koja nije dosla zbog corone - i tako je doslo i do datuma za glavnu raspravu koja je odgodena. Zakljucila sam, da bih, prije svega, trebala kontaktirati odvjetnika da salje pozurnicu? Izmedu ostalog-ne postoji niti jedan drugi nacin kako bih legalno dosla do djeteta? Otac mi uskracuje sve, pa tako i danasnji videopoziv s djetetom, izgovor uvijek neki. Pisala sam danas mail i pravobraniteljici pa se nadam nekom odgovoru. Mjesec dana nisam vidjela dijete.
  5. Tako je, imam odvjetnika, svakako cu ga kontaktirati da posalje pozurnicu. Hvala vam puno na savjetu. Bar nesto da poduzmem jer je situacija kriticna.
  6. Hvala vam na brzom odgovoru. Na koji nacin pozurivati sud? Da li preko punomocnika? Jer do sada nisam dobila takav savjet od njih. Sve je odgodeno do daljnjeg zbog corone.
  7. Molim savjet - otac je oduzeo majci dvogodišnje dijete, mjesec dana je dijete kod njega. Jedva dozvoljava video poziv na desetak minuta. Sve je prijavljeno centru, pokrenuta je privremena mjera, glavna rasprava je odgodena zbog virusa do daljnjeg. Centar ne moze nista, policija takoder, jer nema sudske odluke. Postoji li ijedan drugi nacin kako doci do djeteta? Molim za bilo kakav savjet.
  8. Lijep pozdrav, priupitala bih - da li u kućnoj radinosti koju bi otvorio moj dečko (jer je zaposlen, i jedino bi nam se tako isplatilo) mogu biti "zaposlena" ja osobno? Živimo zajedno. Da li nužno moramo biti u braku ili se to odnosi i na članove zajedničkog kućanstva?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija