Jump to content

aseverin

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je aseverin objavio

  1. Bila sam u banci, oni su rekli da je moguce pokrenuti kreditiranje ali ovisi o pravnoj sluzbi hoce li odobriti da to traje..rekli su da je bio jedan slican slucaj ali je tada potencijalni kupac odustao jer nije mogao vise cekati da dodu svi papiri i odobrenja
  2. Molim pomoc, situacija je slijedeca zelim kupiti stan npr. u zagrebackoj banci koji je opterecen fiducijskim kreditom iz karlovacke banke . Hoce li moja banka zaba dozvoliti kao zaloznu hipoteku u mojem kreditu tu nekretninu koja je opterecena fiducujskim vkasnistvom ako donesem pismo namjere o brisovnom ocitovanju od karlovacke banke. Ima li netko iskustva?
  3. Hvala, da li se to uvjerenje o imovinskom stanju dobiva na poreznoj?
  4. Molim pomoc Kupilil smo stan od Industogradnje koji nema u gruntovnici na zemljisnim knjigama rijeseno pitanje vlasnistva. Predan je zahtjev koji vec 10 godina ceka na knjizenju i pitanje kada ce biti rijeseno. Zanima me jesam li ja vlasnik stana jer zelim kupiti veci stan a ne zelim sebi imati prijavljene dvije nekretnine, a gore navedeni stan ne mogu prodati jer ga nitko ne zeli kupiti bez vl. lista. Ako nisam vlasnik gdje mogu dobiti potvrdu da nisam vlasnik nekretnine kad vec ne mogu dobiti potvrdu da sam vlasnik. Posjedujem ugovor o kupoprodaji i tabularnu izjavu.Hvala
  5. Znači li to da se trebam odjaviti (podnjet otkaz) od poslodavca sada ili kad počnem raditi, jer ne znam hoće li to utjecati na porodiljnu naknadu. U školi su mi rekli da taj ugovor neće utjecati na mirovinsko i zdravstveno, jer sam ja ionako sada što se tiče mirovinskog i zdravstvenog na nuli!
  6. Molim pomoć!!!! Rodila sam prije 4. mjeseca i trenutno sam na porodiljinom. Prije porodiljskog radila sam pola radnog vremena kao profesor u školi, a drugu polovicu u obrtu. Početkom ove školske godine otvorila se mogućnost zapošljavanja profesora moga kadra na puno radno vrijeme i ponudili su mi da potpišem novi ugovor na puno radno vrijeme u školi. Značili to da me oni automatski prijavljuju na mirovinsko i zdravstveno tj. mogu li ja dati otkaz poslodavcu u obrtu (s obzirom da sam na porodiljinom)? Ili se to puno radno vrijeme u školi počinje računati tek pri mojem povratku s porodiljinog? Hvala!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija