Jump to content

Lewys

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam dobio prijavu niti bi trebao dobiti. Živim 100 m od dotične kamere i svakodnevno više puta prođem kraj nje. Čisto me informativno zanima zbog ostalih divljaka oko mene. Nisam stručnjak za kamere pa pitam. Čuo sam da se zna desiti da se na slici vide oba auta a samo je jedan u prekršaju. Samo me zanimalo da li se može dogoditi da se desi takva situacija. Inače vozim i presporo jer nemam novaca za plaćanje kazni i popravke auta..
  2. Poštovanje. Najprije se ispričavam ako je pitanje na krivom mjestu. Zanima me slijedeće: vozim 40 km/h (ograničenje je 50 km/h) prema stacionarnoj kameri za brzinu (na D-1). U retrovizoru primjetim kako iza mene dolijeće auto njemačkih tablica. E sada jedno više informativno pitanje. Ako je auto iza mene prekoračio dopuštenu brzinu i aktivirao kameru u tom trenutku na slici je moguće da će moj auto se vidjeti prvi a njegov drugi. Sada me zanima da li je moguće da ću Ja ni kriv ni dužan dobiti kaznu jer sam prvo vozilo prema kameri a on iza mene? Znači on aktivira kameru i na njoj se vidi prvo moje vozilo a iza njegovo. Kako u tom slučaju da dokažem svoju nevinost zbog divljaka iza mene? Hvala na odgovoru.
  3. hvala na odgovoru. Situacija je bila takva. inače živim u blizini postavljene kamere i prolazim dnevno 2-3 puta kraj nje tako da znam da ne smijem juriti. uvijek vozim do najviše 50 km/h. Znači 200% sam u pravu. kažem za sada nisam bio u takvoj situaciji pa me čisto zanima informativno kako je takva situacija tehnički riješena. E da; poznanika je ta kamera snimila odozada, na odlasku. Znači snima sve strane. Još jednom hvala na odgovoru. lp.
  4. Pozdrav. Prvo se ispricavam ako je naziv teme pogresan. Pitanje je za sada informatvne prirode. Zanima me slijedece. Vozio sam 42 km/h (dopusteno 50 km/h). I kod same kamere pretice me auto. (Njegova brzina oko 70 km/h) Kamera snima zadnji kraj vozila i sa lijeve je strane na stupu. Znaci vozimo od Zg prema Ka ; kamera snima prema Ka. Sad me zanima ako je on prekoracio brzinu da li je moguce da kazna dodje i njemu i meni koji NISAM prekoracio brzinu, ako smo na slici oboje. On na lijevoj strani pretice, a ja normalno vozim po svojoj desnoj strani unutar ogranicenja. Hvala na odgovoru. Jos se jednom ispricavam ako sam promasio temu. Lp.
  5. Poštovani, zanima me ako netko zna da li nadzorne kamere u Karlovcu na križanju Domobranske i ul. Kralja Tomislava i na križanju ulice Banija i Ante Starčevića služe za brzinu, prolaz kroz crveno i slično. Postavljene su tako da snimaju zadnju stranu susjednog semafora i ulicu. Okrugle su bijele boje. Sada po onome kako snimaju nikako se ne može vidjeti koje je svijetlo na semaforu, a ni senzor kao ni blitz nije instaliran. p.s. ako sam fulao temu sorry, novi sam, a znatiželjan.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija