Jump to content

momo111

Korisnik
  • Broj objava

    55
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

658 pregleda profila
  1. Jer statistika je takva da skoro svi, u 99,9% slučajeva koje je policija prijavila preko obveznog prekršajnog naloga i koji su se na isti žalili su na prekršajnom sudu bili osuđeni, zato sam jednom i bio napisao na ovom forumu da je to u biti i policijski sud. Država je siromašna i treba novac.
  2. A koji izvanredni pravni lijekovi se mogu koristiti?
  3. Jel za nedostavu podataka ide obvezni prekršajni nalog ili optužni prijedlog, jel se može žaliti na VPS?
  4. Vi koji radite u policiji po zakonu ionako ne smijete nekoga savjetovati kako da se izvuče od kazne. https://hrcak.srce.hr/file/299654
  5. Čovjek je samo došao po pravni savjet, a ne po moralne prodike. Nijedan odvjetnik ne bi zaradio da drži do neke etike
  6. Nemoj ne dostaviti podatke, napiši barem roditelje( ako su živi), brata i sestru, a kasnije na sudu se pozovi na blagodat nesvjedočenja. ili reci da se zbog proteka vremena više nisi u mogućnosti sjetiti s sigurnošću. Možeš čak proći bez ikakve kazne.
  7. Žao mi je da zbog tako mizerne stvari neko ostane bez posla
  8. Jel do sada neki policajac kažnjen zbog puštanja tako, kakva može biti kazna?
  9. A nesmije da me pusti bez kazne ili upozorenja? Hvala.
  10. Večer, Kolika je sad novčana kazna ako nemam osobnu iskaznicu kod sebe i jel me policajac mora kazniti ili mi može oprostiti ako je nemam? Hvala.
  11. Na e gradanin ionako ne mozete vidjeti sadrzaj presude nego samo jel donesena. Trebate je dobiti na vasu kucnu adresu. A vas odvjetnik isto nije bio na izricanju presude? Zasto ga placate?
  12. momo111

    Bjeg

    Moraš paziti da te u Njemačkoj ne prodaju u bijelo roblje. Mnoge su tako završile.
  13. Meni još uvijek nije došlo ništa s VPS-a :(, jel ih se može nekako nazvati na tel i pitati gdje je zapelo? Inače i dalje vozim pijan.
  14. I jesam, ma napisao sam sve u zalbi za VPS, pa bumo videli kaj ce biti od svega toga.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija