Jump to content

ffiilliipp

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Evo da se javim sa epilogom svoj žalbe, ali i još jednim pitanjem. Dakle nakon što sam se žalio, dobio sam poziv na sud, gdje sam došao i sudac je na kraju smanjio kaznu s tri mjeseca bez vozačke, na jedan, dok novčani dio nije dirao. Uglavnom recimo da sam zadovoljan s tim, jer mi je prvenstveno vozačka bitna, kaznu novčanu budem prebolio. No ono što sam zaboravio pitati sudca, da li ja sad na one dvije uplatnice koje sam dobio "kobne" večeri uplačujem kaznu i troškove suda ili će mi doći nove presudom na kućnu adresu? Objasnio mi je da policija šalje obavijest od kada mi prestaje važiti vozačka, ali ovaj dio oko uplatnica i presude nisam najbolje shvatio. Eto toliko za sada i hvala još jednom na pomoći da se tri mjeseca pretvore u jedan.
  2. Kužim, ništa sastavit pa odnjet...Uglavnom hvala i javim rezultat ili ako bude još pitanja.
  3. Puno hvala na brzom odgovoru. Da našo sam predloške, pa da odmah pitam. Tamo u predlošku je navedeno da se prilaže "uvid u prekršajnu evidenciju Suda". Da li je to isto što i potvrda o nekažnjavanju i da li ju treba priložiti? Pretpostavljam da nije obavezna, ali sigurno da je bolje ako se priloži? I ako je ne priložim kako to "utječe" recimo na suca ili sutkinju. Druga stvar, da li je bolje predložak složiti ovako u kratko, nego iči objašnjavti, zašto se popilo i tako dalje... Pretpostavljam da je bolje ovak recimo bez puno okolišanja? Još jednom hvala na pomoći.
  4. Lijep pozdrav svima. Kao i večina na ovoj temi, omaklo mi se sad u četvrtak, točnije u petak ujutro i zaustavila me policija. Napuhao sam 1.48, kad se odbije tolerancija 1.38. Kazna 3000 kuna i tri mjeseca bez vozačke. U principu znam da sam pogriješio i nema nekog spora, čak i kaznu bi odmah pregrmio, ali problem je naravno u ovih tri mjeseca. Osim što mi auto treba za do posla, on mi je potreban na istom, tako da mi je ovih tri mjeseca malo too much. Sad vidio sam ovdje da obično smanje kaznu na mjesec dana i ja se sam nadam da če biti i u mom scenariju takva situacija. Inače sam da napomenm, ovo mi je prvi put da sam napravio glupost, obično ni ne pijem i u sedam godina nisam imo nikakvih kazni niti prekršaja. E sad zanima me još nešto. Nakon što sam odradio dreger, gospoda policajci dali su mi četiri papira. 1. Uplatnice 2. Zapisnik o alkotestiranju 3. Naredba o određivanju mjere opreza 4. Obavezni prekršajni nalog Da li mi dolazi još kakva obavjest na kućnu adresu, ili tek nakon što predam žalbu pa kad sud donese konačno riješenje. Ovo se desilo na području Velike Gorice, pa me zanima, da li žalbe idu u Zagreb na sud ili se rješavaju u Gorici i koliko to otprilike traje. Hvala unaprijed na odgovorima i oprostite ako je več negdje odgovoreno na ista pitanja.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija