Jump to content

Contador

Korisnik
 • Broj objava

  12
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

 1. Po kojem pravilniku se izraduju planovi? Zanima me moze li netko privatnu i izgradenu parcelu staviti u z3 ? Postoji li zakon nekakav ili ne?
 2. Naravno, potpuno mi je jasno sto govorite. U ovom slucaju ona bi rekla sve da na toj cestici nije gradevina koja je legalna. Znaci cestica dijelom z3 s legalnom gradevinom. I sad je pitanje ako zelim sagraditi zamjensku, dali je moguce to sto sam pitao vezano za oblik s obzirom da se “bitno” odnosi na sto i u kojoj mjeri?
 3. Imam lokacijsku informaciju i u njoj ne pise nista vezano za gradevine na njoj nego o cestici.
 4. A jel moguce napravit manju od postojece uz izmjenu oblika? Znaci ako je recimo oblik kruznice povrsina 78kvadrata jeli moguce napraviti kocku koja ce bit cca50 kvadrata ali niti jednim dijelom nece izlaziti van tlocrta kruznice?
 5. Prenamjena tesko da ce proc bez vecine u gradskom vijecu.. a sanse za to su minimalne i nikakve.. kako mislite prema onome sto je odredeno za manju cesticu? Radi se o jednoj cestici
 6. ok super, razumijem sve. no ako je ta gradevina (koja je legalna, ima vodu,struju,kanalizaciju, kucni broj) na parceli koja je dijelom Z3 a dijelom M1, što onda?
 7. ako sam dobro razumio, imam staru gradevinu legalnu s dozvolom(gradena prije 1968) u ruševnom stanju, mogu raditi zamjensku istih gabarita (iako i pojam gabariti je nejasan) ili vecu ako je to dozvoljeno po prostornom planu?
 8. I mene zanima isto. Puno toga je tu podložno slobodnoj interpretaciji referenta..
 9. Imam isti problem, skladiste koje je legalizirano, izgradeno prije 1968, prostornim planom odredena parcela manjim dijelom M1 a vecim Z3. Isao bi u rekonstrukciju postojeceg objekta. Ima netko iskustva sta napraviti?
 10. Pozdrav svima, znaci na parceli koja je Z3 su dva legalizirana objekta, glavna zgrada izgradena prije 1968 i pomocna izgradena prije2010. Moze li se i na koji nacin zatraziti dozvola za rekonstrukciju i nadogradnju postojecih objekata? Hvala!
 11. Contador

  z3 prenamjena

  Parcela je velicine 500 kvadrata, a dio koji je vec M1 je nekih 100kvadrata a ostalih 400 je definirano kao z3
 12. Price svega pozdrav svima Zanima me koliko vremenski traje prenamjena zemljista? U ovom slucaju se radi o cestici koja je po gup-u u gradevnoj zoni, a po upu je dijelom u z3 i dijelom m1. U zoni je obiteljskih kuca. Ima direktni pristup cesti s dvije strane. Pa ako moze netko rec okvirno koliko vremenski traju prenamjene zemljista ovakvog tipa. Zahvaljujem
×
×
 • Napravi novi...