Jump to content

Karlovsky120

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. U situaciji sam gdje je potrebno potpisati i štambiljati mnogo dokumenata koji dolaze digitalnim putem. To znači da se te dokumente mora isprintati, štambiljati, potpisati i onda opet skenirati. Mogu li ja digitalizirati štambilj i potpis te ih u photoshopu ili drugom image editoru stavljati na dokumente da izbjegnem trošenje papira i vremena? Ili takav postupak kod nas nije legalan?
  2. Pod pretpostavkom da slusam postojece pjesme i na temelju toga radim vlasitite aranzmane u obliku notnih zapisa, smijem li ja iste neograniceno distribuirati? Dakle ne radi se o prodaji notnih zapisa, nego samo o hostanju pdf-ova na web stranici koja je dostupna svima, besplatno.
  3. Poštovanje, Jedan dućan u EU nudi mogućnost kupovine proizvoda bez naplate PDV uz prilozenu dokumentaciju. Međutim, kako to funkcionira? Ako tamo ne plaćam porez gdje ga plaćam? Proizvodi nisu za daljnu prodaju nego kao oprema za upotrebu u poslovanju firme (d..). Ovo je link na navedeni webshop (i pogodnost koju nude): https://www.alzashop.com/how-to-order-goods-without-paying-vat-art3202.htm
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija