Jump to content

Sanella23

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Nisam, vjerujem da i ta osoba bi me suludo gledala jer je iz 2011 g, pa eto pokusala žalbom te su samo tako navukla dodatne troskove bzvz.
  2. Zupaniji sud u Sl. Brodu, stalna služba u Pozegi, Komunalac Sisak
  3. Iskreno, slabo se razumijem u to. Pise da žalba se odbija kao neosnovana i potvrđuje se presuda. Zaboravih napisati da imam i punomoć i da su su mi na fin način napisali da zalbu kojom ukazujem na pogrešno i nepotpuno stanje sud nije ni razmatrao jer se presuda smatra sporom male vrijednosti ?????
  4. Pozdrav, unaprijed zelim zahvaliti na svim komentarima. Moj problem ide ovako: auto sam prodala i nakon 5 godina dobila kaznu za parkiranje od Komunalca Sisak. Zalila sam se i naravno poslala im ugovor o kupoprodaji. ?? Medjutim, nakon pola godine stiglo mi rijesenje da to sto imam kupoprodaji ugovor nije od utjecaja za donošenje drugacije presude jer u policiji se vodilo da sam vlasnik te da s tim kupoprodajnim ugovorom mogu eventualno potraživati regres od osobe koje je parkirala. (Auto prodan 17.kolovoz 2010, a kazna za parking 8. prosinca 2011.) I naravno kazna +750 kn sudskih troškova ??. Ima li tu kakve pomoci, isplati mi se uopce jos zaliti jer ovih 100 e sudskih troškova mi je dodao kao hladan tuš... Željela sam samo da kaznu prosljede covjek koji je vozio taj auto, a navukla vraga za vrat?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija