Jump to content

IMPC

Korisnik
 • Broj objava

  5
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O IMPC

 • Rang
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

72 pregleda profila
 1. Slažem se s ovim što je napisao Mario - pokrenite svakako upravni spor. Nažalost svi mi dopuštamo da nitko ne kontrolira tijela državne uprave kad ne pokrenemo postupak pred upravnim sudom. A trošak nije nikakav ako ćete pisati to sami.
 2. Rekla bi - izjeo vuk magare. Nikakve koristi od toga. A mislim da se iz tog razloga ne može ni pokrenuti. Ali pokušajte pokrenuti o meritumu upravni spor
 3. Ne bi rekla da činjenica da su toliko dugo odlučivali ima utjecaja na upravni spor, ali svakako preporučam pokretanje istoga. Nedavno sam uspjela sama dobiti upravni spor protiv rješenja o porezu na promet nekretnina - poništeno je i vratili su mi uplaćeni porez. Troška ionako nemate osim pristojbe ako izgubite na Upravnom sudu. Sad kad ponovno čitam vašu objavu, čini mi se da sam nešto pogrešno razumjela - promašili ste rok za pokretanje upravnog spora?
 4. Da li je netko imao situaciju da se radnik koji je izgubio pravo na dopust za njegu djeteta (koji je nastavio koristiti nakon rodiljnog dopusta) ne javi poslodavcu? Radnik je jednostavno ne znajući propustio reagirati jer nije bio svjestan da su se ispunile pretpostavke za prestanak koristenja tog prava i javio se poslodavcu tek po proteku gotovo dva mjeseca. Što poslodavac u tom slučaju može napraviti? Da li je u pitanju neopravdani izostanak s posla?
×
×
 • Napravi novi...