Jump to content

rmogut

Korisnik
 • Broj objava

  7
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O rmogut

 • Status
  Novak

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Koliko znam, teleoperater nije tijelo javne vlasti nego trgovačko društvo i nemaju službenika za informiranje. Kontaktirati ću ih sa preporučenim pismom sa povratnicom. I čekati ću da se izjasne.
 2. Hvala Zao. Sa zahtjevima po ZZPI za sada imam dobrih iskustva ali to ovisi i o tijelu javne vlasti koji (ne)odgovaraju. Kada ne odgovore, žalba zbog "šutnje uprave" uvijek riješi stvar.
 3. Hvala za link. Kada sam shvatio da postoji bazna stanica za koju zna jako malo ljudi, dao sam si truda i proučavao tu tematiku. Uglavnom, sivo područje koje teleoperateri iskorištavaju.... Kontaktirao sam HAKOM koji dolazi na mjerenje EM polja jer smo u području povećane osjetljivosti. Kontaktirati ću teleoperatera. Međutim bojim se da će nas pokušati ignorirati. Što napraviti sa suvlasnikom koji je uzimao zakup? Za sada ne želim javno objaviti lokaciju dok ne dobijem dokumentaciju po ZPPI. Nakon toga ću Vas kontaktirati i sve proslijediti.
 4. Imam sve argumente tj. dokumente. Imam čak i žig zgrade 😀. Međutim, teleoperater je potpisao Ugovor o zakupu, a zgrada je u tom trenutku bila etažirana znači bili su svjesni da ima više suvlasnika....
 5. Plan mi je kontaktirati teleoperatera. Što ako se ogluše ili zauzmu isti stav da je Ugovor o zakupu, stvar između njih i dotičnog suvlasnika?
 6. Nisam tražio dokumente na uvid jer sumnjam da bi mi dao. Po njegovom shvaćanju on je iznajmio tavanski prostor.
 7. Pozdrav svima, pokušati ću ukratko objasniti činjenično stanje, a unaprijed se ispričavam na duljem postu. Stambeno-poslovna zgrada koja se nalazi u kulturno-povijesnoj cjelini etažirana je 2007. godine i imala je 6 suvlasnika. Rekonstrukcija zgrade napravljena je od 2008. do 2009. godine za koju je izdana lokacijska dozvola (koji su potpisali svi suvlasnici i neposredni susjedi) i potvrda glavnog projekta. U tom trenutku nije bio potpisan Međuvlasnički ugovor, Ugovor o upravljanju zgradom i nije postojao predstavnik suvlasnika. Jedan od suvlasnika, vlasnik posebnog dijela tavan
×
×
 • Napravi novi...