Jump to content

Ivan2552

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, 05.1.2018.Godine počela mi zabrana odlaska na utakmice u trajanju od godinu dana, uredno sam se javljao svaki put u PP prije utakmice. Zanima me da li postoji mogućnost da mi se zabrana smanji ili čak ukine?
  2. Na fotografijama se čisto se sve vidi da sam to ja ali to su fotografije iz privatnih albuma s facebooka. Meni je objašnjeno da neki "spotteri" za navijače primjetili te slike nakon sto je izašlo u medijima što je apsurdno jer samo su dvojica iz kluba optužena ja kao predsjenik i drugi kolega koji radimo najviše za klub. Utakmica ta na kojoj se to dogodilo bila je čak i pod sponzorstvom grada. Skup smo uredno prijavili policiji koja se nije pojavila sada neznam jel to igra neku ulogu u svemu. Student sam,otac invalid majka ga uzdržava jel to moze promjeniti kaznu i ne kažnjavan, jel to može smanjiti kaznu radu se o sudu u manjem gradu
  3. Neki savjet za obranu na sudu kako da smanjim kaznu i izbjegnem zabranu ako je moguce ?
  4. Čl.4.st.1.t.8 ZOPNNŠP piše dokazi Izlist fotografija iz javnih medija
  5. Situacija je sljedeća imam suđenje kroz par dana zbog baklje. Predložena mi je mjera zabrane od godinu dana i 5 tisuća kuna. Sve se to dogodilo na utakmici zadnjeg ranga hrvatskog natjecanja znači 7.lige. Ja kao službena osoba toga kluba skup tj. Utakmicu sam uredno prijavio policiji ali oni se nisu ni pojavili nego su naknadno zvali je li sve uredu. Na kraju utakmice je zapaljeno nesto baklji i ja sam uslikan s njom u ruci i ta je slika bila u medijima i tako su oni podigli optuznicu protiv mene. Znaci od slika u medijima i facebooku.U Zapisniku utakmice pise da nije bilo nikakvih problema. Neki savjet?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija