Jump to content

Miniclip

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Trebaju potpisi od svihsuvlasnika a ne više od 50%?
  2. Hitno mi je, bliži mi se 6 mjeseci rada u Švedskoj. Ako netko zna odgovor na pitanje tko je obavezan uplatiti porez ja ili poslodavac, bio bih mu jako zahvalan.
  3. Radim u Švedskoj za hrvatsku kompaniju. Tiče se poreza na dohodak. Tko je dužan riješiti porez, ja ili kompanija? Provest ću više od 183 dana u Švedskoj. Da li ja moram šta prijavljivati što se tiče poreza, pošto se sada porez obračunava automatizmom.
  4. Poštovanje, Moj slučaj je slijedeći i za nas je jako komplicirana situacija. Supruga i ja koristimo stan (55 m2) od njenih roditelja. U procesu smo kupnje susjednog stana (38 m2) koji imamo namjeru spojiti sa postojećim da bi dobili jedan. Susjedni stan ćemo kupiti bez podizanja kredita i ispočetka će glasiti na suprugu. Molim stručno mišljenje šta trebamo napraviti da bi stanove legalno spojili ? Da li je potrebno da mi budemo vlasnici obadva stana? Isto tako me zanima plaćanje poreza državi. Nama je ovo jako komplicirana situacija, pretraživali smo internet u potrazi za odgovorima i jako je komplicirano. Zaboravio sam napomenuti da sam ja dobio prije par godina u naslijedstvo nekretninu, tj. popola brat i ja. Da li to utječe na porez ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija