Jump to content

Gabi123

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Pozdrav, Sa bivšim nisam bila vjenacana ni u izvanbračnoj zajednici. Imam dvoje djece (sin 2ipo godine ,kcer 1 godinu). Otac ih je priznao. U zadnjih godinu ipo napravio je dug od 100000kn u banci,bivsi poslodavac ga tuzi za 135000 da je ukrao,ima ovrhu na racunu. I ko zna gdje je jos duzan. Kad radi radi bez prijave,nema nista na sebi tako da se nemaju od cega naplatit. Nisam u czss rijesavala skrbništvo niti bi dok djeca jos malo nenarastu,jer to bi s njim bila velika borba,sad niti zove niti pita za njih. Mene zanima postoji li ikakav način da zastitim djecu od nasljedivanja dugova? Tako u slučaju da se njemu sta desi oni ne nasljede te njegove dugove.
  2. Pozdrav, Sa bivšim nisam bila vjenacana ni u izvanbračnoj zajednici. Imam dvoje djece(sin 2ipo godine ,kcer 1 godinu). Otac ih je priznao,napravio je dug od 100000kn u banci,bivsi poslodavac ga tuzi za 135000 da je ukrao ima ovrhu na racunu. Kad radi radi bez prijave,nema nista na sebi tako da se nemaju od cega naplatit. Nisam u czss rijesavala skrbništvo niti bi dok djeca jos malo nenarastu,jer to bi s njim bila velika borba,sad niti zove niti pita za njih. Mene zanima postoji li ikakav način da zastitim djecu od nasljedivanja dugova? Tako da u slučaju da se njemu sta desi oni ne nasljede te njegove dugove. Unaprijed zahvaljujem!
  3. Nakon smrti mog oca prije 5 godina ostao mu je kredit, banka je trazila da ga ja odmah pocnem isplacvati kredit jer sam ja zaposlena a moj brat je za to vrijeme bio u zatvoru ,kada je doslo da se sredi ostavstina moj brat je poslao pismo da on želi sve i da je njemu tako otac rekao i tako je i riješeno potpisala sam da se odricem svega. Sad me zanima taj kredit koji sam ja skroz isplatila dali mogu sta napraviti po tom pitanju da dobijem novac nazad il' je to vec kasno Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija