Jump to content

Boys1312

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Imao sam potres mozga,probijenu nogu na dvije strane i odrezao mi je prst sa ruke,to su moje ozlijede. A ne znam,vidjet cemo svakako u ponedjeljak.
  2. Odvjetnik jer prvo trazio od osiguranja odštetu,što sam i dobio,te je naveo da podnesem privatnu tužbu prema osobi koja je neseću i skrivila, radi "dvostruke naplate". A s obzirom da nevjerujem današnjim odvjetnicima,ne bi me čudilo da je sud već i bio (jer opet ponavljam,rekao je najduže dvije godine,a sad je već prošlo i tri) i da je novac sebi spremio u đep. Inače jedan je od najboljih odvjetnika za kriminal,ubojstva i mračnu stranu ljudskosti,pa se niti ne bavi prometnim problemima jer mu je tu manja lova,al inače smo kao "dobri" pa mi je izašao u susret i uzeo i taj moj slučaj. Al kako mi se čini,bit će red mjenjat odvjetnika Puno Vam hvala jer se trudite odgovoriti na sva moja pitanja
  3. Sad ga privatno tužim,za nanešenu duševnu bol,i odštetu naravno. Hvala Vam na odgovoru,potrudit ću se jos u ponedjeljak da odem do odvjetnika pa do suda provjeriti šta se dešava s tim.
  4. Lijep pozdrav ekipa Zanima me jedna informacija. Imao sam prometnu nesrecu 2014 godine,mladic mi je oduzeo prednost i zabio sam se u njega. Naravno on je bio kriv,te sam od njegovog osiguranja dobio odstetu za materijalnu stetu i dusevnu bol. I podnjeo sam privatnu tuzbu,al tu sad nastaje problem. Odvjetnik je rekao da mogu cekat najdulje 2 godine,al kako je sad vec proslo i 3 godine,zanimam me koliko to jos moze trajati? I dali me odvjetnik laze? Dali je moguce nakon 3 godine da uzmem svoje papire od njega i odem kod nekog drugog odvjetnika? Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija