Jump to content

micwinpro

Korisnik
 • Broj objava

  8
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

Sve što je micwinpro objavio

 1. Pozz, nadovezao bi se na ovu temu ako je moguće jer me također zanima da li je moguće mobilnu kućicu (ne kamper odnosno prikolicu) postaviti na građevinsko zemljište te priključiti na vodu i struju. Rečeno mi je da je moguće te da nije potrebna građevinska dozvola, našao sam negdje da je potrebna ''Građevinska dozvola za parcele na kojima je dozvoljena gradnja, tako da može biti trajno postavljen na građevinskoj parceli'' koliko je to točno?? Hvala
 2. Kakve kazne mogu biti ukoliko ne dođe do zastare?
 3. Još se čeka da ODO nešto poduzme, MUP je predao prijavu, ne znam u kojoj je fazi i koliko se dugo čeka. Imate li iskustva koliko obično može trajati i koji je u biti postupak sada nakon prijave, kako to funkcionira dalje? Što se tiče zastare da li se tu moraš sam pozivati na nju ili ODO donese samo takvu odluku?
 4. Da radi se o dvije svjedodžbe, različite škole i smjerovi, obje su predane 2007. prilikom zapošljavanja, za jednu se 2017. ispostavilo da je krivotvorina (radi se o prekvalifikaciji), dok je druga valjana. Uvjet za zapošljavanje je bila SSS (nevažan smjer). Valjana svjedodžba je upisana u matičnu knjigu zaposlenika, a krivotvorena u biti nigdje nije ni uvedena, osim u radnoj knjižici i zatečena je kopija u dosjeu zaposlenika. Od zaposlenja, 2007. do sada 2017. nitko ništa nije poduzimao niti provjeravao. Sada kad se ustanovilo (rađene su provjere svih svjedodžbi svih zaposlenika) da ta jedna nije važeća podnijeta je optužba za krivotvorenje dokumenata po čl. 278 st. 1 KZ-a.
 5. predana je 2007.g., donedavno se nije znalo da je nevaljana
 6. a obzirom da se nije zaposlila na temelju krivotvorene isprave, što mislite kakav je tu ishod
 7. zaposlena je po važećoj, i još uvijek je u radnom odnosu, kopija krivotvorene se našla u dosjeu i vršena je provjera autentičnosti što znači to da se radi o produženom KD?
 8. Zanima me ima li tko iskustva sa optužbom za krivotvorenje dokumenata točnije svjedodžbe srednje škole po čl 278 st 1 KZ. Radi se o osobi koja posjeduje i predane su poslodavcu dvije svjedodžbe srednje škole, za jednu je ustanovljeno da je nevažeća tj. krivotvorina i podnesena je kaznena prijava na ODO, druga je važeća i uvedena je u matične knjige zaposlenika kod poslodavca. Inače je nevažeća izdana prije 11 godina a osoba je zaposlena prije 10. Da li ima osnove za zastaru? Da li se može dobiti otkaz? Molim bilo kakvo mišljenje i molim žurno. Hvala
×
×
 • Napravi novi...