Jump to content

obpiup

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Još jedno pitanje, može li on uopće mene prijaviti za bijeg sa mjesta događaja ako niti sam nije (kao ni ja) zatražio policijsku intervenciju na mjestu događaja, već je to učinio s nekog drugog mjesta, primjerice od doma. ja sam se nakon toga okrenuo na prvom slobodnom mjestu i prosao tamo 20ak min kasnije, nije bilo niti njega niti policije.
  2. eventualne fotografije zadržim za sebe ili šaljem nekome? ako nisam tražio intervenciju u tom trenutku na tom mjestu, pretpostavljam da mi umanjuje uvjerljivost?
  3. navedena se situacija dogodila prije 6 dana, koliko je otprilike potrebno da dođe policija? ako pošaljem mail ili osobno odem prijaviti, hoće li policija u takvim situacijama to prosuđivati kao moje priznanje? mogu li ih mozda nazvati i tako objasniti? ide li mi mozda u prilog cinjenica da policija na tome mjestu nije radila nikakav očevid niti zapisnik?
  4. Odmah je otišao, nije bilo razgovora, a niti policije u tome trenutku, jedino ako nije kasnije zvao sa neke druge lokacije
  5. Postovani, da ne otvaram novu temu, molio bih pojasnjenje sljedece situacije prilikom prikljucivanja na glavnu cestu, s desne strane doletio mi je biciklist koji mi je zapeo za prednju masku, obojica smo po mojem sudu krivi, on jer je isao po zebri a ne oznacenoj traci koja je bila metar od toga desno, a ja sto sam krenuo, međutim, on nije pao sa bicikla, već je samo nastavio voziti, i otisao je kao i ja. Na njega nisam krenuo jer bi on pao da sam vozio i 5kmh. Policiju nismo zvali niti ja niti on. Ukoliko mi je zapamtio tablice, i dođe mi policija, mogu li oni naknadno utvrđivati okolnosti budući da nisu na tome mjestu, jer je on otisao, ili se mogu praviti “lud” i reci da nije to od toga. Sto se tice svjedoka, ja imam suvozaca, on nema nikoga.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija