Jump to content

Luciana Talić

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Luciana Talić objavio

  1. Banka daje ali moj dug premašuje iznos koji mi nude.Moram smanjiti dug, a prijedlog je da se nagodbom pokušam dogovorit.
  2. Hvala na iscrpnom pojasnjenju. Prvo što se traži uvid u HROK,zatim očevidnik iz FINAe i ostalo iz hzzo i banke izvadci o primanjima i ustegama. Kad sam to prilozila ,dug mi je premašio iznos kredita koji mi je jedna banka ponudila. Savjetovali su da pokušam sklopiti NAGODBU s ovrhovoditeljima i da smanjim dug.Pisala sam pisma namjere i uglavnom su samo glavnicu tražili. Banka u kojoj sam imala prekoračenje mi je znatno umanjila dug ali nedovoljno za zatvaranje svih ovrha. Sad sam bila u banci u kojoj primam primanja i pitala postoji li mogućnost nagodbe i odgovor da nazovem odjel naplate i pokušam se dogovoriti.(Mislim da je sluzbenica mislila na pismo namjere).Rekla mi je također da nema ovlasti nešto više učiniti. Da se vratim na odgovor u kojem mi se savjetuje provjera zastare.Iskreno niti sam pitala a i sigurna sam da nije ništa u zastari.Platila bi i zastaru samo da očistim dugove iz ovrha i počnem iz početka s jednim kreditom.Ne bježim od dugova ali upala sam isključivo zbog bolesti i liječenja a ima malo i moje nemarnosti i neodgovornosti. Hvala još jednom svima na savjetima i molim sve koji imaju kakav savjet dobro će doći a svoje iskustvo rado podijeliti bez obzira na ishod. Lp.
  3. Molim nekoga ako ima iskustvo s nagodbama da mi pomogne kako sastaviti zamolbu i prema kome uputiti . Dužnica sam prema više ovrhovoditelja,HRT,Teleoperateri.. Naime,imam mogućnost dobiti kredit ali mi ovrhe premašuju mogućnost za dobiti isti.Naravno odmah bi sve podmirila ako bi sklopila nagodbu jer drugačije ne mogu a vjerovnici se ne mogu naplatiti zbog nedostatka sredstava pa mislim da bi i njima to bilo od koristi. Hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija