Jump to content

Ally90

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Ima uredjeni prijedlog za ovrhu na racunu.To je mi je doslo uz rjesenje.Znaci uredjeni prijedlog,a odmah s njim i rjesenje o izvrsenju.Mene samo zanima da li ja imam pravo tj da li imam tu mogucnost da se pozivam na zastaru ili da platim jer treci izbor nemam.
  2. Zar ja nisam trebala biti obavjestena o tom predlogu izvrsenja?Ja poslije racuna nikad nista vise nisam od njih dobila.Ne pise mi nikakav period naplate samo pise da izvrsenje se odredjuje na novcanim sredstvima izvrsenika i pise broj rwcuna moj i njihov na koji se treba uplatit.Jedino da ti uslikam pa da ti to analiziras.
  3. Jedino da se pozovem na zastaru ukoliko je moguce.Jer pala sam na eronet prevaru i potpisala ugovor 2011. Godine u oktobru kada sam shvatila o cemu se radi isla sam u njihovu poslovnici da to otkazem sve ali to nije bilo moguce aktovirali su mi broj i ja ga uopce nisam koristila niti sam htjela da placam.Sad nakon 6 godina doslo mi je sa suda da ce naplatiti sredstva preko mog racuna na kojem nema nista.
  4. Meni je takodjer danas doslo rjesenje o izvrsenju kao preko mog racuna u banci na koji srecom ako tako mogu reci ne lijeze nista.Ne znam sta da radim imam 8 dana roka za zalbu ali to je samo dobivanje na vremenu.Vjerovatno ce mi doci i do racuna na koji lijeze plata ???
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija